Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 8.03.2011, 23:11 

Sprzedam dwa wahacze tylnego zawieszenia, stalowe, stan BDB, porsche 944, rocznik 1986. Cena 500zł/para.

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 15:56 

Czy to przypadkiem nie pomylka i nie powinno byc 50zl para???
Towar slabo chodliwy. W tej cenie mozna kupic aluminiowe w stanie super...

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 20:40 

za 50 to jest na innym forum ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 15:57 

Poprosze linka do tych aluminiowych za 500zł para bo własnie takich szukam. Aluminiowych nie widziałem taniej niż 500 sztuka.

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 16:12 

Linka nie mam. Jeszcze nie tak dawno temu jak mnie pamiec nie myli byla kompletna tylna belka 944 z wachaczami alu na allegro za chyba 500zl. Wystarczy podzwonic po znajomych zajmujacych sie czesciami do 924/944 - np. Pahu, Porsz, Slawek itd. jesli wiesz w ogole o kim mowie. Dzisiaj dzwonilem i pytalem - 500zl para alu
Jak chcesz sprzedam ci wachacze stalowe za 300zl kpl - mam ich troche. Zrobisz niezly biznes - czysty zarobek 200 na kpl! O ile znajdziesz chetnych do kupna za tyle... Cena wyssana z palca za niechodliwy towar...

Cyryl napisał(a):
za 50 to jest na innym forum ;)

No tak, ile razy juz to slyszalem - "panie przeciez to jest PORSCHE - musi tyle kosztowac".

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 22:22 

na cenach się nie znam, miałem je założone w garbusie, podałem cenę taką jaka mi przyszła do głowy na bazie części do innych samochodów wiec z łaski swojej po mnie zaraz nie jeździjcie, jutro je zawiozę za złom, będzie porządek w garażu i dycha w kieszeni ;)

Jeśli mam tu pod ręką tylu specjalistów od sprzedaży części do Porsche to może ktoś mi udzieli odpowiedzi na to pytanie: ile mogą kosztować sprawne i kompletne zaciski do boxstera S? jeden handlarz wycenił mi parę używanych na 600eur.... moim zdaniem przesadził tak o 1800zł mam racje czy takie chore ceny są na metkę Porsche?

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 22:57 

Kolego kuna,
wparowałeś na forum przedwczoraj, bez słowa przywitania wystawiłeś dwie oferty sprzedaży i jedną kupna - jednym słowem potraktowałeś forum i klubowiczów jak giełdę.
Cytuj:
Jeśli mam tu pod ręką tylu specjalistów od sprzedaży części do Porsche...

Pod ręką masz miłośników Porsche, a nie specjalistów od sprzedaży - co do ceny i wartości części to wystarczy spytać...
Cytuj:
...wiec z łaski swojej po mnie zaraz nie jeździjcie...

A jak Ty nas traktujesz ?
Zapraszamy do rozmów o Porsche, ale przedtem uzupełnij profil i spróbuj przybliżyć swoją osobę.

Pozdrawiam
Darek

Tytuł:
PostNapisane: 11.03.2011, 23:30 

Obiecany link do aukcji allegro - belka tylnego zawieszenia + drazki skretne + wachacze alu - 450zl.
http://allegro.pl/porsche-944-2-5-s2-tu ... 72477.html

Jesli masz cos na sprzedaz i nie znasz ceny wystaw na aukcji lub spytaj.
Twoje wachacze sa: gołe, z łozyskami, z piastami , z tarczami kotwicznymi, ze szczekami recznego, z tarczami hamulcowymi, z zaciskami, z dystansami, z przegubami - jesli maja wszystko to kompletne?
Opisz co masz.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]