|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kamilleus
|
Napisane: 14.01.2017, 22:43 |
|
|
Jestem od tygodnia szczęśliwym posiadaczem pierwszego Porsche w moim życiu i chciałem je trochę doposażyć, czy mogę prosić o jakieś adresy firm, które doposażają porsche w bloototh? Z góry dziękuje za informacje. Oczywiście zależy mi na sprawdzonych i wiarygodnych serwisach, tak aby po takim doposażeniu auto mi nie "oszalało" jeśli chodzi o elektrykę...
|
|
Góra |
|
Mic182
|
Napisane: 14.01.2017, 22:51 |
|
|
Z jakiego miasta kolego ?
|
|
Góra |
|
Kamilleus
|
Napisane: 14.01.2017, 23:15 |
|
|
jakiekolwiek na południu Polski, małopolska, Śląsk, opolskie, dolnośląskie te województwa mam najbliżej ale często bywam w stolicy wiec tez moze byc... z góry dzięki wielkie za pomoc
|
|
Góra |
|
Kamilleus
|
Napisane: 14.01.2017, 23:18 |
|
|
Najważniejsze żeby to był ktoś profesjonalny, słyszałem o przypadkach doposażenia aut, a pózniej elektronika szalała i zaczynała sie zabawa w jeżdżenie po elektrykach i ratowaniu sytuacji, której często na koniec serwis ASO nie był w stanie ogarnąć... chodzi fachowca w marce porsche, który ma doświadczenie z tego typu rzeczami...
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|