Proszę o wycenę Porsche Boxster rok 2002, silnik 2.7 220 km skrzynia biegów automatyczna stan bardzo dobry, przebieg 60 tys. W zestawie hard top jedynie dach miękki wymaga nowej szyby.
Zależy, czy chcesz sprzedać, czy sprzedawać. Jak sprzedac, to tak jak koledzy wyżej napisali. Jak sprzedawać, to wystawisz za 70 tys i później i tak sprzedasz za tyle, co koledzy wyżej napisali
No. I stoją już na allegro od miesięcy bo nikt ich kupić nie chce. Potem idziesz to ubezpieczyć a Pan ci mówi za AC maks 40k PLN..
50tys to na ten moment raczej maksymalna cena za 2,7 i w dodatku z automatem.. To fun car a nie bulwarówka raczej automat nie jest w przypadku tego modelu poszukiwanym dodatkiem
Nie uważam, że te auta są warte tyle, ale moja jajecznica w Warcie propozycja AC od 68 k była Marcin, stan idealny, którego chyba dawno nie widziałem 2.7 z silnikiem M23 to jednak powyżej 60 k trzeba dać, tylko manuał raczej, lecz co ja tam wiem.