Jestem Oskar, konsolę kupiłem 2tyg temu, po tygodniu dokupilem gt sport, a po kolejnym dniu kierownice thrustmaster t300 rs gt -tak w skrocie moj setup.
Chętny jestem ścigać się nawet codziennie, kiedy tylko macie czas, będe śledził temat. Nie sprawdzałem jeszcze wszystkich torów, ale chętnie to zrobie
Forum znalazłem przez przypadek, szukałem czegoś o TCS w gt sport i wyskoczył mi link do tego tematu, wdzięczny jestem! Wracam do czytania tego tematu, jestem dopiero w połowie Wyścig był świetny! W pierwszym wydawało by się luźno, ale jak zobaczyłem, że Sonda wykręca rekordy okrążenia, to pot zaczynał sie pojawiać na czole, skubaniec goni dobrze! Drugie okrazenie i na pierwszym zakrecie strata dwóch pozycji, potem przepychanki i odzyskanie, uff, ale znowu Sonda potrafił pocisnąć lepszy czas i stres, czy nie dogoni i czy ja nie popełnie błędu...
mój nick na psn: ZOMG_ZORD zapraszam każdego kto się ściga do dodawania mnie, ja też postaram się pododawać Was
Nr klubowicza: 095
Wczoraj naprawdę fajnie było - jednak im więcej osób tym lepiej (6 osób było). W przyszły weekend z uwagi na imprezę 15 lecia klubu proponuje przenieść zawody z niedzieli na poniedziałek 21.30 (19 listop.)
Nr klubowicza: 095
Pewnie, że treningowo można się umawiać (tylko że nie każdy ma czas) Dlatego ustalmy stały oficjalny dzień tygodnia na wyścigi PCP, chyba najrozsądniejsza wydaje się niedziela wieczorem (większość osób jest wtedy w domu) tak na 21.30