Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24.08.2009, 9:52 

Marcinie - znalazlem cos ..., co nic nie mowisz :?: :?: :evil: z internetu sie dowiadujemy :?: :?: :?: :!: :lol: Kiedy wyjdzie Twoja sesja w "GT"? Gratulacje :!: :!:

http://www.furious.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 12:44 

Nr klubowicza: 094
wlasnie wrocilem z zagli na mazurach (pozazdroscilem PdMobilowi :D ) i jestm troche do tylu. Nic sie jednak nie ukryje. Nasz PCP zaczyna mi przypominac organizacje z filmu "Krag" (z ang Fighting Club) z Bradem Pittem. jestescie wszedzie i wszystko wiecie :D . Ostatnio jechalem na ASPJ do Poznania i ruszalem o 8,00 z Miedzyzdrojow. Dojechalem na tor na 12,00 i pierwsze slowa od jednego z klubowiczoe: co tam robiles o 8,00 dzis rano w Miedzyzdorjach :shock: :D .
Co do wywiadu to z wiekiem czlowiek wiecej gada niz robi :D :D :wink:
w ten piatek tez cos ma byc we wrzesniowym GT. No nic slawa, pieniadze kobiety :D :D :D

in: Rally,Mezgers
Nobody is born a legende, you race to become one.

Pucharek PCP 2007,2008,2009,2010,2023r.
Carting Cup PCP 2015r.
----------------------------------------------------
Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla.
https://futureoze.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 13:21 

MM-Racing napisał(a):
Nic sie jednak nie ukryje. Nasz PCP zaczyna mi przypominac organizacje z filmu "Krag" (z ang Fighting Club) z Bradem Pittem. jestescie wszedzie i wszystko wiecie :D . Ostatnio jechalem na ASPJ do Poznania i ruszalem o 8,00 z Miedzyzdrojow. Dojechalem na tor na 12,00 i pierwsze slowa od jednego z klubowiczoe: co tam robiles o 8,00 dzis rano w Miedzyzdorjach :shock: :D .

Marcinie: co ja mam powiedziec, jak zwozilem swojego bialego do polski to zanim do domu dotarlem to juz ktos z klubu widzial autko w drodze i sie domyslil ze to moje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 15:54 

a ja spacerujac z zonka po Jastarni spotkalem PDmobil'a, ktorego pozdrawiam :!: :!: :) :) Widzisz Marcin, nic i nikt sie w klubie nie ukryje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 20:21 

Nr klubowicza: 039
Fajny ten wywiad.....i ta rozległość przyszłych planów.....bardzo jestem ciekaw na czym stanie.

968 - out
912
996 - out

Tytuł:
PostNapisane: 24.08.2009, 21:03 

fajny wywiad. Marcin jakbyś miał cabrio to by przynajmniej tą popularnośc szło skonsumować a tak ... :D

Tytuł:
PostNapisane: 25.08.2009, 22:53 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
[quote="porschad"]a ja spacerujac z zonka po Jastarni spotkalem PDmobil'a, ktorego pozdrawiam :!: :!: :) :)
Wakacje sprawiają, że jestem całkiem "odjechany"....najpierw przepraszam, że nie poznałem w pierwszej chwili przesympatycznego klubowicza.....a może nie o to spotkanie chodzilo, bo chyba spotkaliśmy się "U Dawida" w Kużnicy...już sam nie wiem.....tyle było słońca i wiatru.....gazet nie czytuję...tym bardziej teraz, kiedy jestem w okolicy Borska, w osrodku, który w pierwszej chwili mi przypomnał ten sprzed dwóch lat ( był w orbicie zainteresowań organizatorów przepysznego Borska, ale dobrze, że go nie wybraliście!) Znalazłem takie miejsce, o które kiedyś pytałem - woda, las, kort......Precz gazety, precz samochody..... ale do internetu wieczorami przysssysa.....zasięg w głębokich Borach Tucholskich jest !!!! - no i jest sklepik "U Ireny" ......z "kaczuszkami" :lol:
Zaległości w lekturze zacznę nadrabiać we wrześniu :lol:

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 0:17 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
No, no, to mamy sławnych klubowiczy...:)

Ciekawa lektura, a plany na przyszłość brzmią nieźle... mam nadzieję że pozostaniesz w "rodzinie"...:D

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2009, 22:58 

Nr klubowicza: 094
a tej choroby chyba nie da sie tak latwo wyleczyc. Co tam sobie w glowie cos wymodze to po zajsciu do garazu-remisja choroby :wink: Szczegolnie jak ja widze od tylu :D

in: Rally,Mezgers
Nobody is born a legende, you race to become one.

Pucharek PCP 2007,2008,2009,2010,2023r.
Carting Cup PCP 2015r.
----------------------------------------------------
Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla.
https://futureoze.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 27.08.2009, 10:37 

pdmobil napisał(a):
porschad napisał(a):
Wakacje sprawiają, że jestem całkiem "odjechany"....najpierw przepraszam, że nie poznałem w pierwszej chwili przesympatycznego klubowicza.....a może nie o to spotkanie chodzilo, bo chyba spotkaliśmy się "U Dawida" w Kużnicy...już sam nie wiem.....tyle było słońca i wiatru.....gazet nie czytuję...tym bardziej teraz, kiedy jestem w okolicy Borska
Piotrze, tak to ja bylem, milo bylo Ciebie spotkac. Smieszne jest to, ze ja teraz tez w okolicach Borska (w Dziemianach) odpoczywam i czesciowo mieszkam (dom rodzinny Zony...) :) Dla Ciebie i innych szczesliwcow, ktorzy jeszcze odpoczywaja - UDANEGO URLOPU i do zobaczenia!

Tytuł:
PostNapisane: 27.08.2009, 21:22 

Wlasnie kupilem nowe "GT", polecam strony 036-038 :D

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]