Hej, od kilku dni jestem posiadaczem Porsche cayenne II turbo. Mam problem z niemożnością zapisywania ustawień foteli, gdyż nie zapala sie dioda od przycisku SET. Ktoś z Was wie jak przywrócić do aktywności ten przycisk? Dziękuję
W międzyczasie wyszukałem w necie że mozna niby też ręcznie skalibrować fotel, czyli każdą dostępną funkcję fotela należy ustawić od minimum do maksimum. W ten sposób sterownik ma od nowa nauczyć się pozycji krańcowych, a to z kolei ma/moze przywrócić aktywność przycisku SET. Jutro sprawdzę czy to zadziała u mnie.
A więc ręczna kalibracja skrajnych pozycji we wszystkich dostępnych płaszczynach przyniosła efekt i przycisk SET w obu fotelach się uakywnił.
Co ciekawe podczas kalibracji podparcie lędźwi w fotelu kierowcy działało połowicznie, czyli dało się ustawić tylko w dwóch płaszczyznach a nie czterech. Po wyjęciu bezpiecznika i ponownym włożeniu pełna regulacja lędźwi została przywrócona.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum