Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Username Password Log me on automatically each visit Register

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 13.10.2024, 19:32 

Szukam i szukam i nic nie potrafię znaleźć. Znalazłem warsztat specjalizujący sie w Porsche w Mikołowie i Bielsku-Białej. Ale w samych Katowicach, w co aż trduno uwierzyć, nic nie widzę. Czy ktoś kojarzy jakiś warsztat "znający się" :) w samych Katowicach?

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 13.10.2024, 19:55 

Jest jeden na tysiącleciu i pracuje tam ktoś kto chyba kiedyś pracował w Auto Dusza ale chyba zajmują się wszystkim nie tylko Porsche. Kiedyś coś tam byłem zrobić ale przez telefon dostałem cenę 150zl a jak przyjechałem na miejsce Porsche to się zrobiło 250 :) Ogólnie też bym posłuchał o alternatywach bo Mikołów niby blisko ale jednak dojechać trzeba i wrócić bez auta też...

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 13.10.2024, 19:57 

Jak coś to zapraszam do Pszczyny do MSLab. Z Kato 15-20min, lub odbior laweta.

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 13.10.2024, 20:31 

kilazz wrote:
Jest jeden na tysiącleciu i pracuje tam ktoś kto chyba kiedyś pracował w Auto Dusza ale chyba zajmują się wszystkim nie tylko Porsche. Kiedyś coś tam byłem zrobić ale przez telefon dostałem cenę 150zl a jak przyjechałem na miejsce Porsche to się zrobiło 250 :) Ogólnie też bym posłuchał o alternatywach bo Mikołów niby blisko ale jednak dojechać trzeba i wrócić bez auta też...

Jak sądzę masz na myśli ten warsztat: https://autoserwis.katowice.pl/kontakt/ - też na nich trafiłem, ale nie bardzo mnie przekonuje serwis robiący w zasadzie marki popularne i premium tudzież po prostu co przyjedzie. Jakoś bardziej ufam komuś kto się wąsko specjalizuje w konkretnej marce i ją zna/czuje i ma doświadczenie. Inne auta na 3 litery :) serwisuję w konkretnym warsztacie od 3 literek :) i na pytanie czy Porsche też by mogli w razie czego ogarnąć jednoznacznie powiedzieli, że nie znają marki na tyle aby dać gwarancję, że zawsze "dadzą radę". I to jest wg mnie uczciwe postawienie sprawy.

Profile  
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Ostatnie posty forum PCP

Przyklejone