Witaj ja odbieram w październiku. Pytanie jak wiele osób by się spytało Do czego ma służyć auto ? JA nie mam 4x4 bo większość służy do jazdy po miasto-miasto za to pneumatyka jest bo to komfort a mam wozić 8 osób
Też jestem bardziej za napędem na tył + pneumatyka, Obawiam się że tak duże auto i ciężkie z tak małym silnikiem + jeszcze napędem 4x4 to już w ogóle nie pojedzie...po za tym promień skrętu drastycznie wzrasta, Ma służyć do użytku na wyjazdy na wakacje , narty i na codzienne dojazdy ,głównie pakuję 4 rowery do środka + 4 osoby,
Słucha jeździłem z napędem 4x4 bez pneumatyki ale z silnikiem 300d i powiem super zestaw i bym tak tobie polecał. JA kupuje auto nie dla rodziny tylko do firmy dlatego 4x4 odpadło JA mam 250d 190 KM daje radę ale gdybym brał jako rodzinny to 300d i 4x4
V klasa mega wygodny i przestrony samochód - tez zależy od wyposażenia ale po lifcie juz w podstawie ma fajne wyposażenie.
Czas oczekiwania na auto 8-10miesięcy a tobie co powiedzieli ?
No ostatecznie chyba wezmę 300d i 4x4 + pneumatyka ,extra long ,ale wnętrze materiał, wpłaciłem zaliczkę jakieś 2tyg temu a odbiór auta w listopadzie, jeszcze mam chwilę żeby ostatecznie skonfigurować auto, więc kilka dylematów jest
Mam 190 KM z napędem na tył, z dobrymi zimowkami nie miałem żadnych problemów w zimie. Pneumatyki nie mam ale jest Agility Control, ogólnie jest to super auto na wakacyjne wyjazdy(z odpowiednim wyposażeniem)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum