Witaj ja odbieram w październiku. Pytanie jak wiele osób by się spytało Do czego ma służyć auto ? JA nie mam 4x4 bo większość służy do jazdy po miasto-miasto za to pneumatyka jest bo to komfort a mam wozić 8 osób
Też jestem bardziej za napędem na tył + pneumatyka, Obawiam się że tak duże auto i ciężkie z tak małym silnikiem + jeszcze napędem 4x4 to już w ogóle nie pojedzie...po za tym promień skrętu drastycznie wzrasta, Ma służyć do użytku na wyjazdy na wakacje , narty i na codzienne dojazdy ,głównie pakuję 4 rowery do środka + 4 osoby,
Słucha jeździłem z napędem 4x4 bez pneumatyki ale z silnikiem 300d i powiem super zestaw i bym tak tobie polecał. JA kupuje auto nie dla rodziny tylko do firmy dlatego 4x4 odpadło JA mam 250d 190 KM daje radę ale gdybym brał jako rodzinny to 300d i 4x4
V klasa mega wygodny i przestrony samochód - tez zależy od wyposażenia ale po lifcie juz w podstawie ma fajne wyposażenie.
Czas oczekiwania na auto 8-10miesięcy a tobie co powiedzieli ?
No ostatecznie chyba wezmę 300d i 4x4 + pneumatyka ,extra long ,ale wnętrze materiał, wpłaciłem zaliczkę jakieś 2tyg temu a odbiór auta w listopadzie, jeszcze mam chwilę żeby ostatecznie skonfigurować auto, więc kilka dylematów jest
Mam 190 KM z napędem na tył, z dobrymi zimowkami nie miałem żadnych problemów w zimie. Pneumatyki nie mam ale jest Agility Control, ogólnie jest to super auto na wakacyjne wyjazdy(z odpowiednim wyposażeniem)