Wszystkie inne rozwiązania są nietrwałe, albo bardzo słabej jakości. Przy okazji naprawy lamp zleć wykonanie nowych wiązek - tego nikt nie robi, a po 25-30 latach są słabej jakości.
Wszystkie inne rozwiązania są nietrwałe, albo bardzo słabej jakości. Przy okazji naprawy lamp zleć wykonanie nowych wiązek - tego nikt nie robi, a po 25-30 latach są słabej jakości.
Dzięki za podpowiedź! Tego szukałem. Jeśli chodzi o wiązki to masz 100% racji. Jak zajrzalem do lampy, to obraz nedzy i rozpaczy - cala izolacja popekana.
A tak przy okazji - masz jakis pomysl na uszczelki reflektorów?
Mam lampy z USA. Czy te nowe soczewki EU podejdą, czy obudowa soę różni i trzeba zmieniać cala lampę. Moje maja taki bialy kawalek plastiku, ktory trzyma soczewke od wewnetrzenj strony. EU chyba tego nie mają..
Nr klubowicza: 029
BTW: mam wypalone soczewki( w aucie !), mam nowy komplet, a ciągle nie mogę się zabrać za wymianę. Bo ę, bo ą, tu chcą, tu nie dają gwarancji.....kogoś polecicie ? Sam się boję, nie te oczy...( choć moje soczewki już wymienione )