Pomysł Michała "Ciacha" Ciachowskiego, moim zdaniem genialny
Wrzucam tutaj bo może znajdą się chętni nie tylko klubowicze, ale i forumowicze gotowi wesprzeć w ten sposób Adama
Kto podejmie wyzwanie
"Nie wiem, czy czytaliście słowa Adama z ulotki.. ja się wzruszyłem.. a moja mama popłakała. Adam pisze, że bez przyjaciół nie dałby rady. Ogromna zasługa w tym przede wszystkim Jacka Vip3ra Borowskiego, który nie pozwala zapomnieć o naszym koledze. Jego inicjatywa jest godna podziwu. W zeszłym roku udało nam się zorganizować dla Adama kilka fajnych imprez tu w Warszawie, podczas jego rehabilitacji, których z pewnością nie zapomni.. jak również dzięki Jackowi, zabrać np Adama na film Le Mans'66 do kina. W lato odwiedziłem kilka razy Adama, ale zima to okres, w którym Adam na pewno potrzebuje większego wsparcia. Możemy w tym czasie wesprzeć Adama naszym procentem. Wciąż mam jednak wrażenie, że robimy mniej niż moglibyśmy.. zapominamy zabiegani swoim życiem.. Dlatego mam propozycję. Gdyby każdy z nas ustawił sobie skromną sumę 25 zł miesięcznie jak zlecenie stałe i zrobiłoby to 100 klubowiczów, Adam miałby wsparcie 2,5tys. zł miesięcznie, tak ważnego w walce o jego powrót do zdrowia. 25 zł to niewiele, nie kosztuje żadnego wysiłku ani nawet nie trzeba pamiętać co miesiąc o przelewie. Ja mam tak ustawiony przelew na WWF i aż wstyd się przyznać, że dopiero teraz wpadłem na taki pomysł w kontekście Adama. To co ustawiamy? Ja już ustawiłem.
25 zł miesięcznie 100 klubowiczów"
Można też dołączyć tutaj :
http://924.pl/forum/viewthread.php?foru ... wstart=420