Nr klubowicza: 164
Witam w imieniu mojego sąsiada przekazuję informację o aucie do sprzedaży jak wyżej. Człowiek godny zaufania. Auto widziałem.
Poniżej opis. Postaram się wkleić zdjęcia.
Kilka informacji na temat mojego Porsche:
Porsche Model 997 4S 355 km.
Auto jako nowe zakupione w Lellek Opole.
Jestem jego 3 właścicielem.
Skrzynia: automat
Aktualny Przebieg 91.000 km.
Wyposażony między innymi : Pakiet Chrono, system nawigacji, wielofunkcyjna kierownica z możliwością zmiany biegów za pomocą przycisków, elektrycznie sterowane fotele z pamięcią fotela kierowcy, system nagłośnienia Bose, Zmieniarka płyt, podsufitka alcantara, czerwone zaciski itd.
Auto utrzymane w stanie doskonałym.
Powłoka lakiernicza bez zadrapań w stanie bardzo dobrym - oryginalna.
Poprzedni właściciel po kolizji ze zwierzakiem dokonał naprawy polegającej na : Wymiana zderzaka, wymiana chłodnicy, wymiana maski - wszytko odbyło się w autoryzowanym serwisie Porsche ( koszt naprawy opiewał na kwotę 17 000 Pln ).
11.12.2007 przy przebiegu 32 631 km. dokonano wymiany silnika na nową jednostkę. Operację przeprowadzono w Lellek Opole.
A zatem aktualny przebieg silnika to niecałe 60 000 km.
Opisane powyżej naprawy oraz inne - eksploatacyjne, figurują w komputerowym rejestrze Porsche. VIN WPOZZZ99Z6S737088