marko356 napisał(a):
hubi_pl napisał(a):
marko356 napisał(a):
To sa prosci niewyedukowani ludzie którzy nie widzieli na oczy iphone 3, który jest dla ciebie przestarzały.
Nie wiem skąd się biorą takie puste teksty...
Nie wiem do czego ma prowadzic ta dysputa?
Bedziemy gadali do socjologii, biedzie, edukacji, Trumpie czy iphone 3?
Widze ze zaraz sie wdaja jakies zbedne emocje.
Nie jesteście zainteresowani ale po Polsku wtrącic swoje zawsze można.
Że za drogo?.. jakby byl za tanio to też bylo by źle i podejrzane.
Złe zdjecie - ktorego ja nie zrobilem ale jest zle i trzeba to podkreślic.
Nic nie stoi na przeszkodzie abyscie sie wybrali do USA i zobaczyli jak wyglada tam rynek aut. Nie jest to wcale takie proste jak pozornie sie wydaje.
Mozna kupic ulepa w pieknym salonie i mozna kupic piekne auto z rozpadajacej sie szopy.
Ale wy już wszystko wiecie na temat tego auta.. że progi złe, skrzynia też zła a silnik należal do dziadka Tuska z Wermahtu..
Nie podoba sie auto które kosztuje 1/4 ceny takiego modelu i ja to rozumiem, dlatego ja wam polecam kupic idealny egzemplarz na aukcji w Pebble Beach i tam beda zdjecia dobrej jakości.
Monica Belluci też będzie
Auto juz jest wstępnie zarezerwowane wiec szkoda chyba bić pianę.
CO z Tobą jest nie tak chłopie?
Prawie każdy Twój wpis jest w podobnym tonie.
Skoro napisałeś, że taka okazja to proszę rozwiń to.
Może dla Ciebie wywalenie 109k pln na podstawie lakonicznych informacji to normalka, ale nie dla mnie.
Napisz coś więcej o tym aucie skoro je znasz i polecasz.
W ogóle nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to taka fajna okazja?
Widziałeś to auto, znasz jego historię?
Serio o nim myślę, ale taki sposób sprzedawania samochodów w Polsce skończył się w latach 80-tych XX wieku - na giełdzie w Gliwicach lub Słomczynie
Napisz co konkretnie wiesz o tym aucie i kogo można dopytać o szczegóły skoro nie jesteś zainteresowany.
Miłego dnia