|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Lynx
|
Napisane: 23.07.2025, 8:23 |
|
Nr klubowicza: 735
|
Cześć, cykl życia się zamyka i szukam ponownie, aczkolwiek na spokojnie. Kupię coś z tego: 996 turbo - manual - cabrio/coupe 997 turbo tip/pdk - cabrio/coupe 991.1/991.2 turbo/s - cabrio/coupe 991/992 - wszelkie modele wchodzą w grę, musi wpaść w oko  Boxster 718 4.0 GTS Rozważę oferty na umowę k/s, cesje, etc.
|
|
Góra |
|
Dawids
|
Napisane: 23.07.2025, 14:45 |
|
|
Spory przedział wiekowy i modelowy tych samochodów. Tak ciężko się zdecydować ?
|
|
Góra |
|
Lynx
|
Napisane: 23.07.2025, 15:19 |
|
|
Z grzeczności odpowiem, chociaż nie powinienem reagować na tak infantylne zaczepki.
Mój zakres zainteresowań jest szeroki i nie planuję się z tego tłumaczyć. Wybiorę coś co mi podejdzie, śmiem przypuszczać, że na tym forum jest masa ludzi którzy lubią nie tylko jedną generację. Uwielbiam markę, dlatego nie fiksuję się na jednym modelu, teraz jest piękny czas na wybór. Coraz więcej ciekawych egzemplarzy na rynku.
Jeśli kolego myślisz, że każdy musi mieć taki światopoglądy jak Ty, w domniemaniu nastawiać się tylko na 1 rodzaj samochodu, to jesteś w błędzie i właśnie Cię z niego wyprowadzam.
|
|
Góra |
|
cukin
|
Napisane: 23.07.2025, 16:16 |
|
|
Lynx napisał(a): Mój zakres zainteresowań jest szeroki i nie planuję się z tego tłumaczyć. Wybiorę coś co mi podejdzie, śmiem przypuszczać, że na tym forum jest masa ludzi którzy lubią nie tylko jedną generację. Uwielbiam markę, dlatego nie fiksuję się na jednym modelu, teraz jest piękny czas na wybór. Coraz więcej ciekawych egzemplarzy na rynku. Mam podobnie. Bardzo chetnie dodałbym 996 turbo, 997.2 gt3, 718 gt4, itp i byłbym zadowolony z każdego z powyższych bo każde z nich jest inne na swój sposób
|
|
Góra |
|
Dawids
|
Napisane: 23.07.2025, 16:28 |
|
|
Lynx napisał(a): Z grzeczności odpowiem, chociaż nie powinienem reagować na tak infantylne zaczepki.
Mój zakres zainteresowań jest szeroki i nie planuję się z tego tłumaczyć. Wybiorę coś co mi podejdzie, śmiem przypuszczać, że na tym forum jest masa ludzi którzy lubią nie tylko jedną generację. Uwielbiam markę, dlatego nie fiksuję się na jednym modelu, teraz jest piękny czas na wybór. Coraz więcej ciekawych egzemplarzy na rynku.
Jeśli kolego myślisz, że każdy musi mieć taki światopoglądy jak Ty, w domniemaniu nastawiać się tylko na 1 rodzaj samochodu, to jesteś w błędzie i właśnie Cię z niego wyprowadzam. Zapytałem z ciekawości, a nie ze złośliwie czy "infantylnie". Po prostu zaciekawił mnie rozrzut zainteresowania, bo to kilka generacji 911.Liczyłem na merytoryczną odpowiedź, bez uszczypliwości. Ale rozumiem, temat dla Ciebie drażliwy. Życzę więc powodzenia w poszukiwaniach !
|
|
Góra |
|
Lynx
|
Napisane: 23.07.2025, 16:50 |
|
|
Mogłem w takim razie źle zrozumieć Twoje pytanie. Myślę, że w miarę merytorycznie odpowiedziałem, kolega cukin dołożył też swoją cegiełkę. Najprościej mówiąc, jest tyle wspaniałych modeli, że nie zamykam się na nic, z racji pustki w garażu. Miłego dnia
|
|
Góra |
|
Wamet
|
Napisane: 24.07.2025, 12:54 |
|
Nr klubowicza: 804
|
Lynx napisał(a): Mogłem w takim razie źle zrozumieć Twoje pytanie. Myślę, że w miarę merytorycznie odpowiedziałem, kolega cukin dołożył też swoją cegiełkę. Najprościej mówiąc, jest tyle wspaniałych modeli, że nie zamykam się na nic, z racji pustki w garażu. Miłego dnia Pustka w garażu....to musi być traumatyczne doznanie... Było nie sprzedawać poprzednich 911-tek...mając choć jedną w garażu można podobno żyć energią z kosmosu i miłością do Prosiaczka  P.S. Powyższe dotyczy tylko 911-tki of course 
|
Góra |
|
Lynx
|
Napisane: 24.07.2025, 13:22 |
|
|
Wamet napisał(a): Lynx napisał(a): Mogłem w takim razie źle zrozumieć Twoje pytanie. Myślę, że w miarę merytorycznie odpowiedziałem, kolega cukin dołożył też swoją cegiełkę. Najprościej mówiąc, jest tyle wspaniałych modeli, że nie zamykam się na nic, z racji pustki w garażu. Miłego dnia Pustka w garażu....to musi być traumatyczne doznanie... Było nie sprzedawać poprzednich 911-tek...mając choć jedną w garażu można podobno żyć energią z kosmosu i miłością do Prosiaczka  P.S. Powyższe dotyczy tylko 911-tki of course  Mądry Polak po szkodzie… masz w pełni rację Ps. Ostatnio mijałem Ciebie lub Twoje czerwone 991.2TTS w Myszyńcu, pozdrawiam 
|
|
Góra |
|
Wamet
|
Napisane: 24.07.2025, 13:44 |
|
Nr klubowicza: 804
|
Lynx napisał(a): Wamet napisał(a): Lynx napisał(a): Mogłem w takim razie źle zrozumieć Twoje pytanie. Myślę, że w miarę merytorycznie odpowiedziałem, kolega cukin dołożył też swoją cegiełkę. Najprościej mówiąc, jest tyle wspaniałych modeli, że nie zamykam się na nic, z racji pustki w garażu. Miłego dnia Pustka w garażu....to musi być traumatyczne doznanie... Było nie sprzedawać poprzednich 911-tek...mając choć jedną w garażu można podobno żyć energią z kosmosu i miłością do Prosiaczka  P.S. Powyższe dotyczy tylko 911-tki of course  Mądry Polak po szkodzie… masz w pełni rację Ps. Ostatnio mijałem Ciebie lub Twoje czerwone 991.2TTS w Myszyńcu, pozdrawiam  Ooo i nie mignąłeś ?? Śmigałem z albo na Litwę - IV Eliminacja PCP: wygrana generalka. Turbuś to jest jednak przecinak, tylko mu nie przeszkadzać w jeździe P.S. Teraz dobry czas na poszukiwania "świętego graala"....krew się leje.... Ale w sumie nie zazdroszczę tak szerokiego spectrum potencjalnych zakupów... Nieprzespanych nocy przed Tobą multum 
|
Góra |
|
Lynx
|
Napisane: 24.07.2025, 21:47 |
|
|
Wamet napisał(a): Lynx napisał(a): Wamet napisał(a): Lynx napisał(a): Mogłem w takim razie źle zrozumieć Twoje pytanie. Myślę, że w miarę merytorycznie odpowiedziałem, kolega cukin dołożył też swoją cegiełkę. Najprościej mówiąc, jest tyle wspaniałych modeli, że nie zamykam się na nic, z racji pustki w garażu. Miłego dnia Pustka w garażu....to musi być traumatyczne doznanie... Było nie sprzedawać poprzednich 911-tek...mając choć jedną w garażu można podobno żyć energią z kosmosu i miłością do Prosiaczka  P.S. Powyższe dotyczy tylko 911-tki of course  Mądry Polak po szkodzie… masz w pełni rację Ps. Ostatnio mijałem Ciebie lub Twoje czerwone 991.2TTS w Myszyńcu, pozdrawiam  Ooo i nie mignąłeś ?? Śmigałem z albo na Litwę - IV Eliminacja PCP: wygrana generalka. Turbuś to jest jednak przecinak, tylko mu nie przeszkadzać w jeździe P.S. Teraz dobry czas na poszukiwania "świętego graala"....krew się leje.... Ale w sumie nie zazdroszczę tak szerokiego spectrum potencjalnych zakupów... Nieprzespanych nocy przed Tobą multum  W ostatnim momencie zobaczyłem znajomą rejestrację  . Chyba na Litwę jechałeś, bo w stronę Łomży. Co do wyboru, fakt coraz więcej, niemniej jeszcze trzeba coś zdrowego utrafić 
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|