Nr klubowicza: 770
Cześć. Czy ktoś zna to autko ?? Cena jest w miarę atrakcyjna a opis bardzo lakoniczny - do Kraka ma 300 a warunki na drogach BARDZO różne i nap pewno mało sympatyczne
Oglądałem dwa, trzy lata temu, samochód był wygrany jako główna nagroda na wystawie klasyków w Krakowie, właściciel sprzedał go sąsiadowi, w miarę oryginalny, jednak do ideału mu brakuje.
Nr klubowicza: 770
Dzięki za informację . Technicznie , czy blacharsko mu brakowało ? Bo z tych kilku zdjęć nie widać jakiś uszkodzeń wewnątrz auta. Czy na podstawie tych fotek możesz określić czy te braki o których wspominasz - zostały już uzupełnione. Spokojnej niedzieli . Ave
Auto było w większości oryginalne, przód pod zderzakiem polszpachlowane, część maski malowana, silnik podciekał, musisz oglądnąć sam, według mnie wart zainteresowania, ale to moja subiektywna ocena, cena na pewno do negocjacji, bo do ideału mu brakuje.