Witam, wszystko wyglada na to ze w bardzo niedlugim czasie przymusowo wyemigruje na wyspy na jakies pol roku z hakiem. Zeby byl z tego jakis pozytek wyszlo mi ze fajnie by bylo sobie przywiezc jakas pamiatke z tamtad, najlepiej z 944 w nazwie, tylko jakie sa koszty przelozenia kierownicy na wlasciwa strone? Sa jakies serwisy w polsce ktore sie tym profesjonalnie zajma, tak zeby wszytsko ladnie pasowalo i nie trzeszczalo glosniej niz zepsute glosniki?
nei wiem jak z porsche ale np z BMW kosztowało to 2500 zl plus swoje czesci tzn deska, swiatla i mechanika ( dokladniej caly przód europejskiego BMW). Nie wiem czy nei bardziej opłaca Ci się kupić w polsce ew. w Niemczech. pozdrawiam
Witam z przełożeniem kierownicy i pedałów w 944 jest ciężko. Trzeba ciąć ścianę grodziową i wstawiać od wersji lewokierownicowej. Koszt może być bardzo duży i zwyczajnie sie to nie opłaca.