Cześć,
Chcę sprzedać swoje 964, jest to c4 w wersji amerykańskiej przerobione na Turbo look. Ma przejechane 61 tys mil. Kupiłem go w stanach był cały poobijany, kiedy i mocniej "pacnięty" w prawy przód, ale poduszki nie wypaliły. Kiedy go naprawiałem (u Wyszomirskiego w Wa-wie, myślę że jeśli ktoś jest z warszawy zna ten warsztat, najdroższy ale bez fuszerek) wpadłem na pomysł przerobienia go na turbo look. Wtedy jeszcze nie wiedziałem co to znaczy
i ile to będzie kosztowało!! Wymieniłem błotniki, progi, zawieszenie na orginalne od turbo, półośki od turbo zderzaki, wszystkie uszczelki, nadkola itd. Nie muszę dodawać że wszystko na orginałach, przetóbka kosztowała mnie z 30 tys.
Samochód ma wszystko co było możliwe, pełną elektryczną regulację siedzeń, szyberdach, tempomat, sprzęt muzyczny Porsche premium, czerwone skóry itd, jest w bardzo dobrym stanie po serwisie przy 61 tys mil. Dodatkowo dwa koplety kół 17 i 18 cali. Cena 80 tys. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o tel 606222081, Michał Sztand,. Na koniec jest to 91 rok.