Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23.07.2007, 18:31 

Cześć,

Chcę sprzedać swoje 964, jest to c4 w wersji amerykańskiej przerobione na Turbo look. Ma przejechane 61 tys mil. Kupiłem go w stanach był cały poobijany, kiedy i mocniej "pacnięty" w prawy przód, ale poduszki nie wypaliły. Kiedy go naprawiałem (u Wyszomirskiego w Wa-wie, myślę że jeśli ktoś jest z warszawy zna ten warsztat, najdroższy ale bez fuszerek) wpadłem na pomysł przerobienia go na turbo look. Wtedy jeszcze nie wiedziałem co to znaczy ;-) i ile to będzie kosztowało!! Wymieniłem błotniki, progi, zawieszenie na orginalne od turbo, półośki od turbo zderzaki, wszystkie uszczelki, nadkola itd. Nie muszę dodawać że wszystko na orginałach, przetóbka kosztowała mnie z 30 tys.
Samochód ma wszystko co było możliwe, pełną elektryczną regulację siedzeń, szyberdach, tempomat, sprzęt muzyczny Porsche premium, czerwone skóry itd, jest w bardzo dobrym stanie po serwisie przy 61 tys mil. Dodatkowo dwa koplety kół 17 i 18 cali. Cena 80 tys. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o tel 606222081, Michał Sztand,. Na koniec jest to 91 rok.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2007, 22:37 
Członek Honorowy

Nr klubowicza: 029
Michale, jestem pełen podziwu dla Twojej desperacji w osiągnięciu celu, czyli obecnego wyglądu auta. Znając koszty takiego zabiegu i świadomość ryzyka fuszerki, tym którzy mają apetyt na "poszerzenie" auta, zawsze to odradzam. Firmę Wyszomirski znam jeszcze z lat, gdy w końcu podwórza przy ul.Reymonta, była sobie....aż zasłużyła, m.in. solidnością ....na miejsce przy Ordona. To słuszna rekomendacja. W każdym razie duzym nakładem osiągnąłeś efekt słuszny, acz, szkoda, że bez charakterystycznej lotki. Mam nadzieję, że auto trafi w ręce jednego z klubowiczów / któremu tego życzę, bo ma na nie wyrazną chrapkę/, więc Ty nie nalegaj, a TY /chętny/ pospieszaj !!!! Może w celach reklamowych pojedziesz w jednej z imprez "wiatrakowych" we wrześniu??? / Bądz już nowy właściciel???/

były: 911 - T'73, S'77, SC'81, turbo look'84,
targa'88,
Boxster - 98
------------------
996 - 01

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2007, 0:01 
Administrator

No Chętny ! Na następnej imprezie zamiast zielonego czarne ma być :drive: No i luźniej w klasie się zrobi.... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2007, 13:42 

Nr klubowicza: 075
..zielony... :swieca:

Classic Porsche 911/964 Carrera 2

Tytuł:
PostNapisane: 26.07.2007, 23:36 

Nr klubowicza: 060
A ja myslalem ze Michal zlapie bakcyla.. no chyba ze wyzszy numer plynie zza Oceanu :D

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]