Czy są tutaj jakieś osoby wyczekujące na informacje o produkcji gt3 rs na przyszły rok? Informacje, które posiadam to problem z OPFem i wstrzymana produkcja do krajów europejskich. Mam nadzieję, że wiecie coś więcej.
W cenniku auto jest dostępne... Na forach zagranicznych doczytałem, że model czeka w kolejce do testów WLTP po dołożeniu filtra. W UK niektórzy dealerzy wskazują na dostawy w czerwcu/lipcu. Jak będzie? Nie wiem.
Czy dealer potwierdził Ci wolny slot na taki samochód? Nawet jeśli dostał już info o przydziale tego modelu na 2019, to pewnie i tak ma już gotową listę zamówień.
Samochód mam juz potwierdzony, zamawialem go w czerwcu. Jestem pierwszy w kolejce. Dealer tez twierdzi, że odbiór w lipcu(poczatkowo luty/marzec). To opóźnienie troche mnie przestraszylo bo wszystkie "formalnosci" juz zalatwione.
Jezeli tez masz info o czerwcu to pocieszajace wiadomosci.
Kolor świetny - będzie fajne autko na zloty:). Co do PC Katowice to bym brał na marginesie - tam coś obiecują a z rzeczywistością ma się inaczej. Podany Termin przez PC Katowice .... luty /marzec to chwyt marketingowy licz na czerwiec
Będę Was informował jak się sprawy mają. Jeśli Wy coś będziecie wiedzieć to dajcie znać, proszę. Co do PC Katowice jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Sebastanem, także złego słowa nie mogę powiedzieć(wręcz serdecznie polecam).