Ponieważ chodzi mi po głowie inne auto, to... jak w temacie - sprzedam Carrerę Cabrio, kolor Speedyellow, sprowadzone z USA przez Dadiego w 2008 roku z uszkodzonym silnikiem i bez skrzyni. Auto było całe (mam zdjęcia). Wstawiony u Rafała Duszy silnik 3.8 z 997 niestety zakończył swój żywot na Slovakiaringu. Skrzynia (6 biegów, manual) jest cała i w dobrej kondycji. Do auta jest cały osprzęt do silnika 3.8, oczywiście można wstawić także oryginalne 3.6 320 KM. Przebieg auta ok. 160 tys. km. Jeszcze w USA zmienione zderzaki na Turbo/4S (z tyłu zderzak na wzór Turbo ze względu na wąskie nadwozie). Planowałem je zmienić na oryginalne (mogę dodać do auta).
Auto wcześniej serwisowane u Rafała Duszy, ostatnio u Michała w Porschepana. Zmieniłem m.in. tarcze i klocki (Zimmermann/żółte EBC), dodałem brakującą belkę pod skrzynią i wymieniłem trochę elementów we wnętrzu, popracowałem nad audio (wygłuszone drzwi itp.). Dach jest cały i szczelny, składa się bez zarzutu (materiał ma w paru miejscach zmechacenia od składania). Chciałem je w zimie polakierować, ale nie zdążyłem
Sprzedaję na innych kołach niż na zdjęciu - szprychowych 19'', rotory w kolorze auta.
Cena - 40 tys. zł
Więcej zdjęć mogę podesłać, w razie pytań - tel. lub pw.
http://www.komunikado.pl agencja public relations