|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
arek classic
|
Napisane: 16.10.2023, 16:08 |
|
Nr klubowicza: 759
|
Sprzedam 996.1 z roku 1999, sprowadzone z US w stanie obecnym na zdjęciach. Przebieg 77000 mil, manualna skrzynia biegów, zachowane wnętrze oprócz przednich foteli które były obszyte na nowo w Stanach. Auta ma zmieniony przód z wersji turbo, lecz nie widać żadnych śladów po jakimś zdarzeniu, do częściowego malowania i polerowania, silnik pali ale bardzo nierówno - potrzebna wymiana pewnie wszystkich świec, cewek itp.. aby pracował równo i na wszystkie cylindry. Auto sprowadziłem na części (potrzebny był mi silnik i skrzynia) ale po sprowadzeniu uznałem że szkoda tą 911stkę rozszabrować a dla osoby lubiącej odnawianie i naprawianie sądzę że przypadnie do gustu. Cena obejmuje wszystkie opłaty potrzebne do rejestracji . W razie pytań proszę o kontakt. Cena 59 000 zł Więcej zdjęć i nr vin mogę wysłać na email lub telefonicznie. 517 732 200
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
arek classic
|
Napisane: 16.10.2023, 16:11 |
|
Nr klubowicza: 759
|
zdjęcia
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|