arek classic napisał(a):
Panie MichaleG odpowiem że nie udzielę na priv nr VIN ponieważ jest tu Pan zalogowany od września 2023 jako osoba chyba szukająca sensacji lub zwracania na siebie uwagi. Dostałem informację od innych forumowiczów ogłaszających tu swoje auta że tylko zajmował Pan telefonicznie ich czas a nawet nigdy nie przyjechałeś zobaczyć auta.
Proszę tu przesyłam resztę zdjęć komory bagażnika w której widać wszystkie oryginalne spawy, kable naklejkę z nr lakieru a nawet zachowany filc.
Widać że tu nic się nie działo a zagięcia o jakich mowa to tak wygląda na zdjęciu ale są to fabryczne zagięcia i spawy. Nawet wykładzina też z tego auta z widocznymi jeszcze minimalnie śladami proszku z gaśnicy użytej wokół klem akumulatora.
Szkoda że to forum idzie w kierunku hejtu i nie dziwię się że coraz większa ilość osób zapraszana jest na inne fora/grupy tylko dla osób pozytywnie zakręconych na punkcie marki.
Proszę jeśli to możliwe nie rozpisywać się dalej w tym kierunku.
Dziękuję
Jest wycieczka dotykająca moją osobę - to musi być odpowiedź.
1) moje nowe konto jest faktycznie od 2023 roku, ponieważ po śmierci" mojego laptopa potraciłem wszelkie hasła logowania - a nie zapisuję ich sobie w notesie... A na forum jestem już łącznie 11 lat... - od 2013
2)w sprawie aut telefonicznie nie rozmawiałem chyba z żadną osobą na forum - więc to co Pan pisze jest kłamstwem. Jeśli już z kimś rozmawiałem / pytałem o auto to przez forum, bądź m@ilowo. Fakt, z jednym kolegą z forum miałem kontakt telefoniczny... by konkretnie ustalić miejsce i czas oględzin auta (do których doszło), kolejne 3 auta również oglądałem - nie było z tym żadnego problemu. Pod nowym loginem - nie miałem okazji z nikim rozmawiać telefonicznie - więc proszę nie kłamać.
3) Sensacji nie szukam - szukam 996 4S, bądź 997 ... ale jak ktoś ma coś do ukrycia - zasłaniając się głupim tekstem wykorzystania nr VIN oraz hejtowaniem (tak atakiem na moją osobę) - to ja faktycznie podziękuję.
Czytając Pana odpowiedź zgadzam się w 100% z tym złym kierunkiem, w którym zmierza forum.