Ile wg Was powinna kosztować 996stka Turbo w manualu ? Wiem ze jest ich jak na lekarstwo, a ceny w ogłoszeniach wydaja się przesadzone i rosną. Żartownisiów uprzedzę że oczywiście wiem ze wszystko co do sprzedania warte jest tyle ile da klient, ale może ktoś z forum ostatnio kupował, lub ktoś ze znajomych? Załóżmy że auto jest zza oceanu lub z Japonii, i miało już jakieś naprawy. Czy szanowne forum mogłoby się wypowiedzieć ?
Wcale nie wiemy, o który konkretnie egzemplarz pytasz Z punktu widzenia posiadacza ściśle odpowiem na zadane pytanie: powinna kosztować ~250k PLN Z punktu widzenia klienta należy zadać inne pytanie: czy byłbym w stanie wysupłać na auto-legendę (911turbo!!!! no ale w podstawowej, nie limitowanej wersji) więcej niż 200k?
Wcale nie wiemy, o który konkretnie egzemplarz pytasz Z punktu widzenia posiadacza ściśle odpowiem na zadane pytanie: powinna kosztować ~250k PLN Z punktu widzenia klienta należy zadać inne pytanie: czy byłbym w stanie wysupłać na auto-legendę (911turbo!!!! no ale w podstawowej, nie limitowanej wersji) więcej niż 200k?
Myślę że ok 200tys zł to kwota za jaką będzie możliwość w późniejszym czasie takie auto odsprzedać.