Nie chce nic polecać (bo auto moze z 5 min widzialem pobieznie) ale kupilem kilka dni temu od PiotraM BoxsteraS. Auto po przegladzie w PorachePana zdecydowanie minalą nie jest (choc sporo eksploatacyjnych rzeczy wyszlo nieprzewidzianych).
Pisze dlatego ze Piotr nadal ma tez do sprzedania 996 manual. Auto widzialem i zostalo przy mnie odpalone. Wizualnie byl nie umyty wiec nie chce sie wypowiadac. Zwrocilem uwage na zrysowane felgi. Za to mial naprawde w spoko stanie wnetrze (duzo lepsze niz moj boxster).
Jesli wersja Ci odpowiada i cena tez to wg. mnie jest spora szansa ze auto naprawde jest OK. Pomimo wielu watpliwosci opisanych na tym forum to z perspektywy uwazam ze byly bezpodstawne. Moj bocster podobno mial bardziej falowac niz ta 911 a nie faluje nic, poza tym przeszedl przeglad wspomniany wyzej ze skutkiem pozytywnym. A zakres przegladu byl pelny wlacznie z endoskopem.
Wez go na przeglad do PorschePana tak jak ja (Piotr to juz tam chyba w trawnik wrośnie
bo ostatnio 4h tam spedzilismy) i bardziej pewnego zakupu juz sie nie da zrobic. Bedziesz wiedzial wszystko co sie o aucie da dowiedzieć.