Panowie w zwiazku z faktem iz planuje na styczen zakonczyc kolejny etap modifikacji mojego auta (997 TT) sciagam niemca do Polski (nie bede tym razem wysylal auta na lawecie) w celu zrobienia customowego programu (tymbardziej ze bede jezdzil bez tvtg).
Nemiec jest free lancerem ktory buduje miedzy innymi motory dla co poniektorych niemieckich firm tuningowych. Wiele lat zwiazany byl z dywizja porsche motorsport, dzis posiada wlasna hamownie silnikowa.
Reasumujac, gdyby ktos odczuwal potrzebe zwiekszenia mocy to prosze o kontakt, mysle ze cena bedzie oscylowala w okolicach 2tys euro (niemieccy tunerzy zycza sobie 3tys euro netto zazwyczaj)
dla mnie mocy w aucie jest aż za wiele problem jest w twardości zawieszenia i przyczepności!muszę najpierw opanować to co mam
chętnie kupie felgi o odpowiednim ET na które można założyć slici w 997 tt
może ma ktoś jakieś rady,przemyślenia!?
dla mnie mocy w aucie jest aż za wiele problem jest w twardości zawieszenia i przyczepności!muszę najpierw opanować to co mam chętnie kupie felgi o odpowiednim ET na które można założyć slici w 997 tt może ma ktoś jakieś rady,przemyślenia!?
Radek??
owszem, turbo jest jak tapczan, albo stary tapczan