To już jego prywatna sprawa co robi z pieniędzmi i faktycznie nie można się umartwiać do końca życia, ale już nad jednym Porsche nie zapanował, a teraz jeździ jeszcze trudniejszym w prowadzeniu GT3(mimo że nie miałem nigdy okazji jechać, to raczej jest oczywiste)... nie jest to najmądrzejsze, strach na drogach.
trochę nie do wiary ze osoba która z powodu nadmiernej prędkości przyczyniła się do hospitalizacji drugiej osoby nie straciła prawka i nie została zatrzymana.....na długo lub nawet BARDZO długo
Ja raz miałem wypadek i druga osoba pojechała do szpitala na kontrolne badania. Policja mnie trzymała aż do momentu jak poszkodowane po godzinne opuścił szpital.
Rozumeiem zal, i ze pokrzywdzonej nic zycia nie zwroci, ale patrzac na to z drugiej strony czy zatrzymac takiego czlowieka do sprawy w areszcie z prawdziwymi kryminalistami bo jechal zbyt szybko i nie opanowal auta i zginela pasazerka oczywiscie jezeli byl trzezwy? Kazdy ma tu wlasne zdanie.