Od czego by tu zacząć......
Mój syn rozwinął w sobie talent do rysowania, uważam że bardzo fajnie wychodza mu rysunki portretowe , i popełnił też rysuneczek Porsche 904 ( było o tym już na forum, ale pomyślałem że lepiej stworzyć nowy wątek i że nie ma sensu zakładać kolejnego profilu użytkownika na forum).
Ponieważ chyba zaraził się od ojca pewną chorobą którą zapewne wszyscy jesteśmy zarażeni, przyszedł tez czas na marzenie o pierwszym Porsche.
Marzenie nazywa się 904 i oczywiście jest nierealne, ale żeby od czegoś zacząć trzeba było zmienić preferencje
.
W związku z tym stanęło po domem jego pierwsze 924 częściowo przeze mnie sfinansowane, kupione od naszego wspólnego forumowego kolegi
Zależało tez i synowi i mi żeby w to auto on sam włożył też właasna pracę i pieniążki.
Ponieważ chłopak ma talent pomyśleliśmy że można to wykorzystać w celu zarobienia na to pierwsze Porsche.
Gdyby ktoś z was był zainteresowany , albo portretem ze zdjęcia, albo rysunkiem poniżej z tematem 904 ki, albo może rysunkiem ze zdjęcia swojego auta to chłopak mógłby to z przyjemnością i pożytkiem dla siebie narysować.
W nagłówki forum jest baner -Pomóżmy Adamowi-... , syn sam zadeklarował że część zarobionej kasy wpłaci na konto Adam Jerozolimskiego ( dowody wpłat będą wysyłane mailem do każdego z zamawiających rysunki ) i poinformuje na forum ile udało się zebrać pieniążków.
Poniższy obrazek z 904 ką lub każdy inny , czy to Wasze auto ze zdjęcia czy pojedynczy portret w formacie 100 / 70 cm kosztuje 360 zł. ( z tego 70 zł dla Adama ) o, oczywiście możliwe są tez inne formaty mniejsze lub wieksze , cenowo do uzgodnienia.
Jeśli ktoś życzy sobie oprawę to dla przykładu antyrama z plexi ( najtańsza opcja ) to ok 45 - 55 zł, inne formy oprawy obrazka do uzgodnienia.
Gdyby ktoś chciał skorzystać i pomóc dwóm pasjonatom
, to zapraszam do zamawiania prac. Każda zrealizowana praca będzie prezentowana na forum.
Jeśli ktoś się zdecyduje to poproszę o info czy to na forum czy na priv.
Będziemy chcieli zaliczkę 100 zł żeby uwiarygodnić transakcję.
Te rysunki to prawdziwe handmade m nie jest to wydruk przerobionego komputerowo zdjęcia.
w linku poniżej troszkę zdjęć z etapów rysowania.
porsche-904-recznie-rysowane-t13358.htmlPoniżej fotki rysunku 904 ki, oraz kilku portretów ( padło na pierwszych władców Polski z racji zainteresowań historycznych syna.