Może ktoś jest zainteresowany.....Bilstein wyprodukował serię amortyzatorów do Porsche 964 i można je teraz kupić bez problemu. (produkcja jest wznawiana raz na jakiś czas...na kilka lat)
Mi kupił znajomy.....nie maiłem czasu ciągle pisać do nich... i otrzymywać odpowiedź....jeszcze nie wznowiliśmy produkcji....za miesiąc itd czekałem rok. Zapytam go jak to zrobić.
Nr klubowicza: 490
A jak wygląda sytuacja z amortyzatorami do 928S4 ? Mam wywalony jeden z tyłu i muszę ogarnąć temat. Na ten moment w Porsche nawet nie są w stanie mi powiedzieć czy z tyłu były montowane gazowe czy olejowe.
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5203 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Oryginalnie do 928S4 były firmy Boge. Bilstein ma w swojej ofercie, ale tylko B6 czyli dość twarde amortyzatory. Tym mocniej będzie to odczuwalne na tylnej osi.
Nr klubowicza: 467
Jacek 911 napisał(a):
Witam,
Może ktoś jest zainteresowany.....Bilstein wyprodukował serię amortyzatorów do Porsche 964 i można je teraz kupić bez problemu. (produkcja jest wznawiana raz na jakiś czas...na kilka lat)
Pozdrawiam,
Ps. ja kupiłem
prosze Cie Jacek...Bilstein jest dostepny caly czas...najtaniej kupic u dystrybutora na Polske firme Venom24 :