Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10.07.2008, 21:24 

Nr klubowicza: 164
Witam

mam do sprzedania swoje auto służbowe.
W weekend dam ogłoszenia na stronach internetowych - otomoto i allegro chyba.
Auto serwisowane w ASO, w dobrym stanie. Przebieg 185 kkm.

Sprzedam poniżej ceny rynkowej bo mam już następne i nie chcę długo czekać - jeśli oczywiście będzie kupiec... :-)

Jeśli jesteście zainteresowani lub macie zainteresowanych znajomych dajcie znać proszę.

Wyposażenie to w skrócie:
quattro, automat - tiptronic, elektrycznie ragulowane siedzenia, podgrzewane, xenony, kolorowy wyświetlacz, webasto na pilota, tapicerka skórzana - beżowa, kolor taki czarny - grafitowy (nie pamiętam nazwy koloru). Dwa komplety felg aluminiowych 16''
Jak będę dawał ogłoszenie to wszystko sprawdzę i podam dokładną listę wyposażenia. Dołączę też zdjęcia ale muszę najpierw jechać do myjni! :-)
Będę wdzięczny za info.

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 10.07.2008, 21:59 

No niezła ta służbówka twoja..!! Gratuluję. :D
Szkoda tylko że diesel....

Ja też może miałbym A6 na sprzedaż, samochód mojego ojca... Przebieg 140 tys, oryginalny..Samochód serwisowany, po wymianie płynów rozrządu, ksiązka serwisowa (posiadam wszystkie rachunki od nowości, nawet za myjnię) w polsce od dwóch lat, wcześniej w rekach Niemca prezesa firmy jako samochód reprezentacyjny limuzyna,nie było żadnych wypadków i podobnych historii.. Samochód jak przystało na takie auto pilnowany i dbano o niego, stał w garażu. Mało jeżdzone
2,4 benzyna, tiptronic, grafitowa perła, pakiet s-line. klimatronic 2 sferowy,
bez skóry(ojciec nie lubi bo mówi że się mu du.... poci) :lol:
Tylko rocznik już trochę stary, bo 1997. Ale auto naprawdę dobrze wygląda bez skazy i inwesytycji, lepiej jak niejedno z 2004. Bardzo ładne wnetrze..
Jak ktoś szuka takiej limuzynki, pewnej..
Auto wygląda identycznie jak to wójta w serialu "Ranczo" Nawet felgi te same!! :D
Nie wystawiam go na allegro bo znowu aż tak bardzo ojciec nie chce go sprzedać.. Ale jakby znalazł się jakiś kupiec co oglądnie i doceni to możnabyło by go puścić....

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2008, 9:50 

Nr klubowicza: 164
No nieźle - ja myślałem, że już pierwszy chętny a ty mi się tu z konkurencyjną ofertą podłączasz! :-)
Ten diesel by the way jest szybszy, znacznie cichszy i bardziej elastyczny od 2,4 benzyny.
Wiem coś o tym po poprzedni właśnie taki miałem, fajne było autko.

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2008, 22:07 

Nie, nie to nie jest konkurencja.. Samochód mojego Ojca jest dużo starszy i napewno tańszy od twojego. A co do diesla... no może i jest lepszy. Te nowe diesle napewno są dobre i ekonomiczne, mocne, żywotne ale ja jakoś nie mogę się do tego przekonać.. Po prostu lubię silniki benzynowe..Jak iskra dostaje mieszankę powietrzno-paliwową, spala ją... Lubię podjechać na CPN i
lać z zielonego dystrybutora. Jakoś lepiej się czuję w benzyniaku. To już jest kwestia gustu.. Jedni wolą blondynki a inni brunetki. :D Jasmin Pozdrawiam i
życzę szybkiej sprzedaży. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2008, 22:52 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Podłączając się pod temat....też mam A6 do sprzedania.... :lol:

A6 Avant - srebrny metalic, 2,5 TDI, 1995, stan dobry.

To też nie jest konkurencja, bo mój to dziadek w porównaniu z Waszymi ale z chęcią go sprzedam za nieduże pieniądze... :lol:
Żona pojeździła troche 911 i już nie chce jeździć starym Audi - teraz chce coś nowszego, na moje szczęście nie Porsche.... :lol:

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]