Drodzy... pomóżcie bo internet pełen chłamu i dezinformacji. Czy ktoś ma/zna idealne rozwiązanie bagażowe które idealnie wypełnie przedni bagażnik/tył? Chcę też kupić jakiś pasujący/wygodny fotelik isofix na tył/opcjonalnie isofix przód. Widziałem fajne "na ulicy", ale nie mam pojęcia co to jest:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nr klubowicza: 273
To są foteliki Porsche. Ale produkuje je Römer, Porsche mają tylko napis. Mają pasować do wszystkich modeli. My wkładamy do GT3 i jest Ok. Mają isofix, są świetnie wykonane. Z czystym sumieniem mogę polecić Krystyna
To są foteliki Porsche. Ale produkuje je Römer, Porsche mają tylko napis. Mają pasować do wszystkich modeli. My wkładamy do GT3 i jest Ok. Mają isofix, są świetnie wykonane. Z czystym sumieniem mogę polecić Krystyna
Dzięki Artur. A powiedz jaki model macie? Skoro pasuje do GT3 to i mi bedzie pasowało
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5187 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Jeżeli mają być z ISOfix to 95504480296, bez 95504480290. Te z isofix droższe około 80euro, ale moim zdaniem o wiele łatwiejsze w eksploatacji, a także wydają się o wiele stabilniejsze.