Witam wszystkich szukam swojego pierwszego Porsche ma byc to Boxster najlepiej zeby był czarny, znalazłem cos takiego wiem ze troche trzebaby było ogarnac fotele palstiki w srodku i te lampy z tyłu ale moze jest tutaj ktos kto kojarzy to auto i mogłby powiedziec cos wiecej o nim? https://www.olx.pl/oferta/porsche-boxst ... ixTTh.html
Dołączył: 24.01.2014 Posty: 303 Lokalizacja: Wrocław/Wałbrzych
Nr klubowicza: 942
Wrzuciłbym temat do innego działu. Co do auta nic się w nim kupy nie trzyma, jak na mój gust szkoda nawet komentować, ale jeśli tobie te wszystkie agrotuningowe gadżety nie przeszkadzają to zacząłbym od sprawdzenia raportu carfax skoro auto pochodzi z USA.
Moj wytrzymywal do miesiaca bez ladowania. Tej i poprzedniej zimy odlaczylem akumulator i sie nie zastanawiam. Nie mam mozliwosci podlaczenia ladowania na stale. Akumulator to jedno, opony to drugie. Po 4 tygodniach moga sie juz odgniesc. Podobnie juz druga zime z rzedu nabilem po 4 atm w kolo.
Ja zakupiłem prostownik automatyczny - fajnie działa, bo po naładowaniu aku, przestawia się na podtrzymanie... i nie mam problemu (no ale auto stoi w garażu i mam jak podpiąć do prądu). Ale fakt będę starał się też co tydzień, maks dwa przejechać kawałeczek - byle zagrzać silnik. Nie uruchamianie auta też mu szkodzi...