Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28.06.2017, 18:57 

Cześć.
Przegonilem swojego boxa w trasę, około 1000km w 2 dni. Dzisiaj wróciłem do Warszawy i prosto z trasy zjechałem na myjke bezdotykową żeby zmyć owady na świeżo. Auto ostyglo z 15 minut, zresztą ostatnie 100km wleklem się że 100km/h.
Umysłem auto, wsiadam, ruszam, ujechalem na spokojnie że 20 metrów do wyjazdu z myjni i nagle coś strzeliło (huk jak by przekłuty balon, dość głośny). Oglądałem auto do okoła, opony, na żadną butelkę ani nic tego typu nie najechalem. Auto pracuje normalnie, więc pytanie co to mogło być.
Jest niezerowa szansa że coś strzeliło w okolicy ale dałbym sobie głowę uciąć że to coś u mnie...

PostNapisane: 28.06.2017, 20:09 

Historia w stylu - Spi lesniczy w lesniczowce i nagle cos huklo. Wyglada przez okno a to kamien spadl mu z serca ;)

Ja sie pare razy zlapalem na tym. Stoje na skrzyzowaniu i nagle cos zaczyna terkotac z tylu. Co jest? A to za mna dostawczak klekocze :)

Musisz przywyknac

PostNapisane: 28.06.2017, 20:30 

Sprawdź ukl.wydechowy, chłodzenia i tarcze hamulcowe.W 15 min. dużo elementów jest jeszcze gorące i może na coś chlapła woda po myciu gdy ruszyłeś.Gdy nic nie znajdziesz to jeździć i obserwować.Powodzenia.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]