|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
macmk
|
Napisane: 5.11.2019, 9:42 |
|
|
Przymierzam się powoli do sprzedaży mojego Boxa, 2.7 tiptronik kolor carmon red. Samochód sprowadzony dla mnie z Japonii przez Kimbexa. Rocznik 2005, przebieg 84tys. Zdjęcia i więcej info wrzucę jak będę miał chwilę, ale postanowiłem napisać wcześniej, może akurat ktoś szuka i się zgadamy. Nie śpieszy mi się ze sprzedażą, po prostu rozglądam się za czymś następnym więc pojawiła się taka możliwość Opony nowe Pirelli P Zero, hamulce za kilka tys do wymiany. Radio japońskie, jak ktoś chce dobre audio to do wymiany, ja nie potrzebowałem. Stan techniczny bardzo dobry, serwisowany w PorschePana. Cena 74tys.
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 29.03.2020, 18:08 |
|
|
Dodaję kilka aktualnych zdjęć na zachętę Czas może na sprzedaż słaby, ale też nigdzie mi się nie śpieszy, a może ktoś będzie akurat szukał czegoś takiego. Niedługo czeka go sezonowy przegląd w PorschePana (chociaż nie wiem czy się nie przesunie ze względu na epidemię).
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
BondE87
|
Napisane: 30.03.2020, 15:41 |
|
|
|
Góra |
|
ravestation
|
Napisane: 30.03.2020, 16:26 |
|
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 30.03.2020, 17:56 |
|
|
BondE87 napisał(a): Co to za kierownica? To jest bardzo dobre pytanie. Jak go sprowadzałem to szukałem info i poza tym że często takie były w brabusach i ruf (a przynajmniej bardzo podobne) to znalazłem coś takiego: https://rennlist.com/forums/parts-marke ... -sale.htmlWydaje mi się że to Atiwe, ale w sumie nie patrzyłem czy z tyłu kierownicy jest jakaś plakietka. Generalnie jak do mnie płynął to szukałem już originalnej kierownicy bo chciałem się tej pozbyć jak najszybciej. Po przejechaniu się po raz pierwszy była szybka decyzja: zostaje! Jest naprawdę dobra, ma doskonałe wyprofilowanie i grubość, no i manetki zamiast przycisków. Znajomy ostatnio się przejechał i miał dokładnie takie same odczucia: patrząc na zdjęcie się skrzywił, po przejechaniu się mówi że rewelka W przeciwieństwie do totalnie gównianego radia, ta modyfikacja zrobiona przez Japońca na duży plus.
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 18.04.2020, 18:56 |
|
|
Jeszcze nagranie prezentujące dosyć dokładnie samochód: https://youtube.com/watch?v=xiKty1GRQd4Box świeżo po większym serwisie w PorschePana (długa lista zrobionych rzeczy, między innymi nabita klima, nowe hamulce, olej, drążki kierownicze, świece i wiele więcej) i stan techniczny nadal jest doskonały. Jak będę znał szczegóły to podrzucę też które elementy były malowane (ja malowałem tylną klapę bo zewnętrzna warstwa lakieru zaczęła schodzić przy znaczku Boxster, więc poszła na lakierowanie plus nowy znaczek). Podczas oględzin wyszło że trochę więcej było robione wcześniej, ale słyszałem sprzeczne informacje od dwóch osób więc będę chyba musiał to dokładniej sprawdzić żeby nie wprowadzić nikogo w błąd. Po oględzinach jednak nie widać żeby był gdzieś mocno stuknięty, zbieżność też ustawiona prawidłowo. Ze względu na duży serwis (5tys+) podana cena narazie jest ostateczna, zniżka będzie prawdopodobnie dopiero na nowy rok
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 16.06.2020, 22:18 |
|
|
Podbijam. Ostatnio pojawił się błąd z katalizatorów. Wymienione kilka dni temu w PorschePana, wszystko powinno być znowu w idealnym stanie. Od piątku jeździłem jak najwięcej żeby przetestować i błąd nie wrócił po naprawie. W tym sezonie zainwestowane w niego już ponad 8tys, ale sytuacja się zmieniła (wyprowadzka z kraju), więc troszkę łatwiej można się targować Ale też bez przesady, mam komu zostawić w razie czego Zapraszam na jazdę testową, Ci którzy mieli okazję byli bardzo zadowoleni, a nie kupili bo albo był za drogi, albo okazało się że jednak nie chcą tiptronica tylko pdk (całkiem zrozumiałe, mój następny też będzie z pdk )
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 1.07.2020, 14:05 |
|
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 31.08.2020, 16:18 |
|
|
Sprzedany. Nowy właściciel nie jest na forum, ale może będzie Ja tymczasem żegnam się z PCP, możliwe że w przyszłym roku do klubu wrócę, ale to już będzie PC(GB) Mam nadzieję że do zobaczenia z częścią z Was, postaram się kiedyś wpaść na imprezę jeśli akurat będę w pobliżu.
|
|
Góra |
|
Qbak
|
Napisane: 31.08.2020, 22:13 |
|
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5185 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
|
Gratulacje Ale forum przecież możesz ciągle odwiedzać
_________________ 924 '83 LM8U - Tor Poznań 2:04,992
|
|
Góra |
|
macmk
|
Napisane: 1.09.2020, 9:16 |
|
|
Qbak napisał(a): Gratulacje Ale forum przecież możesz ciągle odwiedzać Forum będę odwiedzał, ale na żywo już ciężej będzie Za to mój Box Was odwiedzi niedługo
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|