Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 17.05.2012, 17:04 

Jade jutro ogladac i może kupić. :) Czy ktoś z forumowiczów zna to auto? Dzięki
http://moto.allegro.pl/boxster-s-silver ... 61674.html

Juz jest :)

a oto drugi

http://moto.allegro.pl/porsche-boxster- ... 62581.html

chłopak chce 55 plus trzeba zmienic swiatla przednie na ksenony bo te sa nie oryginalne i kilka innych pierdół wyjdzie około 60 czy to jest ok cena?
na lewym tylnym narożniku widać ślady malowania.

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 17:05 

Jakie auto - brak linku.

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 18:25 

Jeśli nowy właściciel zainwestował w ten samochód, to możesz śmiało brać. Wcześniej samochód wymagał sporych nakładów finansowych, jak byłem na etapie kupna boxstera też interesowałem się tym modelem, ale zapytałem o opinię kolegów od Lellka (wtedy jeszcze Opole) i odradzili mi kupna, w samochód trzeba było zainwestować ok.18tyś.
Może obecny właściciel to zrobił, ale zwróć uwagę na zawieszenie, mechanizm składania dachu, wydech i stan blacharki, a najlepiej wybierz się do ASO, bo lista usterek była spora. Wiem, że wcześniej auta sporo czasu wisiało na allegro, najpierw w woj. wielkopolskim, a później dolnosląskim. Bądź czujny i nie kieruj się emocjami. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 18:45 

Dzieki wielkie, właściciel mówił że właśnie zrobił całe zawieszenie za 7 tyś jeszcze popytam co zrobił dodatkowo.

Drugi który rozważam to ten z Krakowa, jezdziłem nim i byłem u OSY na przegladzie, nie dowiedziałem się jednak wiele o jego wadach i VIN tez się nie dało sprawdzić, ktoś go może oglądał?

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 18:59 

Osobiście? To mam takie zboczenie, że nie oglądam aut powypadkowych. Raz kupiłem auto powypadkowe i juz nigdy więcej tego nie powtórze. Zejdź rok, może dwa niżej, jeśli masz ograniczenia cenowe, ale wybierz pewnego, bezwypadkowego Boxstera, bo możesz wtopić i będziesz zmuszony zainwestować 50% wartości auta na dzień dobry. I obowiązkowo jedź do serwisu.

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 21:53 

Nie ma czegos takiego jak Boxster S z silnikiem 2.7.. albo Boxster S 3.2 albo zwykly 2.7

Tytuł:
PostNapisane: 17.05.2012, 22:03 

http://moto.allegro.pl/porsche-boxster- ... 62581.html

to ten drugi :)

Tytuł:
PostNapisane: 19.05.2012, 1:17 

Oglądaliśmy i jeździliśmy nim.

Był rozbity, właściwie poobijany ( są zdjecia) sprzedający sprawiajacy wrażenie bardzo uczciwego nic nie ukrywał, a wręcz pokazywał sam usterki czy tez jakieś niedociągnięcia.

Lampy beznadziejne przednie do wymiany.

Rozwazalismy powazńie jego kupno, gdyż prezentuje się przepięknie, a zdjecia nawet w 10 % nie oddają tego, moja Pani bardzo, ale to bardzo go chciała i nie kupiliśmy tylko z powodu, ze potrzebny był dla niej tiptronic.

Jeżeli chcesz się dowiedzieć dokładnie to polecam serwis przedsprzedazny za okolo 300 zl u Ryszarda Radwańskiego w Sułków / Wieliczka jeden z najlepszych doktorów Porszakowych.

marcin108 napisał(a):
http://moto.allegro.pl/porsche-boxster-s-3-2-zderzak-carrera-kabrio-wzor-i2348062581.html

to ten drugi :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]