Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28.08.2017, 22:43 

Koledzy,

Z przykrością sprzedaję swojego boxstera. Niestety potrzebuję kasę na remont i padło na trzecie auto. Takie życie. Zapraszam na allegro, gdzie jest krótki opis i zdjęcia.
http://allegro.pl/show_item.php?item=6941439831

Auto mam od 2 lat, serwisowałem w Porsche Pana. Ogólnie zrobiłem nim około 4000 km w ciągu tego czasu. Z minusów: mam jeden kluczyk - planowałem dorobić drugi, ale jakoś "nigdy nie było czasu" pojechać do Warszawy po to; świeci się kontrolka poduszki powietrznej i z komputera wynika, że jest to nie wymieniony napinacz pasów kierowcy i pasażera. W sumie nie bardzo kosztowna sprawa, ale znów ten sam powód co poprzednio. Więcej wad nie widzę. Auto w pełni sprawne. Opony trochę już zużyte, ale w zamian dokładam drugi komplet felg z oponami. Więcej informacji na telefon 607 091 819. Dla Klubowiczów przewidziany rabat.
Cześć!
Załącznik:
boxs.jpg

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 27.10.2017, 8:54 

Koledzy, ogłoszenie nadal aktualne. Jakbyście wiedzieli, że ktoś szuka to dajcie znać. Dzięki!

PostNapisane: 27.10.2017, 19:19 

Witaj,
Zaciekawiło mnie jak przestawiłeś jednostki w wyświetlaczach zegarów i klimie z amerykańskich na europejskie?, zegar, temperaturę, przebieg itd.
Tak na marginesie to bardzo niski przebieg, super egzemplarz.

PostNapisane: 17.01.2018, 21:35 

marand napisał(a):
Witaj,
Zaciekawiło mnie jak przestawiłeś jednostki w wyświetlaczach zegarów i klimie z amerykańskich na europejskie?, zegar, temperaturę, przebieg itd.
Tak na marginesie to bardzo niski przebieg, super egzemplarz.
Przepraszam, nie widziałem, że pisałeś. Jednostki można zamienić w menu, ale nie pamietam jak.

Koledzy, przypominam temat, ponieważ niedługo zdejmę ogłoszenie z Allegro na czas zimy. To nie pora na sprzedaż kabrioleta ;) No chyba, że ktoś z szanownych kolegów chciałby jeszcze skorzystać z zimowej promocji ;)

PostNapisane: 18.01.2018, 19:22 

witaj.Nie odbierz tego jako złośliwość ale krótki opis i jedno trochę słabej jakości zdjęcie nie zachęcają do kontaktu ani do oględzin.Może na wiosnę warto by fajniej zareklamować auto i zwiększyć szansę na sprzedaż.Np-jak kol.Mata sprzedawał ;arbuza'.Powodzenia

PostNapisane: 18.01.2018, 19:39 

Romcio napisał(a):
witaj.Nie odbierz tego jako złośliwość ale krótki opis i jedno trochę słabej jakości zdjęcie nie zachęcają do kontaktu ani do oględzin.Może na wiosnę warto by fajniej zareklamować auto i zwiększyć szansę na sprzedaż.Np-jak kol.Mata sprzedawał ;arbuza'.Powodzenia

Witaj, dzięki za uwagi. Nie żebym się bronił, ale jest tam też odnośnik do Allegro, gdzie jest link do kolejnych czternastu, już lepszej jakości ;) zdjęć. A opis krótki, bo auto mam tylko dwa lata, w zasadzie niewiele w nim naprawiłem, nie było potrzeby, więc nie bardzo mam co o nim pisać. Historii jego za bardzo nie znam oprócz ogólników. Czasem tak bywa :) Na wiosnę postaram się napisać ciekawszy opis ;)

PostNapisane: 18.01.2018, 22:06 

No jak nie znasz jak wszystko jest w carfax? W innym temacie ktos wrzucal zdjecie Twojego auta w USA przed wyeksportowaniem do europy..

PostNapisane: 18.01.2018, 22:11 

Sam nie patrzyłem na carfax. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, w którym wątku było to zdjęcie? Albo mniej więcej kiedy? Jestem ciekaw co tam było. Dzięki za info

PostNapisane: 18.01.2018, 23:02 

Masz kilka tematow nizej:
Kupie boxster 986 pod tor

PostNapisane: 18.01.2018, 23:04 

tsubasa napisał(a):
Masz kilka tematow nizej:
Kupie boxster 986 pod tor
Dzięki.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]