Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.07.2018, 21:44 

Witam wszystkich,

od pewnego czasu coraz bardziej zbieram się do spełnienia swojego wielkiego marzenia, jakim jest posiadanie własnego Porsche.

Na sam zakup auta chciałbym przeznaczyć ok. 50tys zł. Z tego co wiem na dzień dzisiejszy jest to kwota, która pozwala myśleć o zakupie w miarę fajnego 986.

Wpadł mi w oko ten egzemplarz https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-b ... ABIHl.html

Czy ktoś z Was zna to auto, może je już oglądał? Będę bardzo wdzięczny za każdą informację. Bardzo dziękuję za pomoc.

PostNapisane: 26.07.2018, 22:03 

miałem prawie identyczny egzemplarz, i to bardzo fajny model na początek. czy ten egzemplarz się do czegoś nadaje to mądrzejszych pytaj. Na pewno auto wygląda na mocno przygotowane do zdjęć, al przebieg 180k jest realny, ale na pewno nie "niski" Swojego sprzedałem przy prawie 200 i ztcw dalej służy

PostNapisane: 26.07.2018, 22:10 

Na zdjęciach wygląda ok.Przebieg nie jest niski więc trzeba sprawdzić silnik .Z ogłoszeń bez sprawdzenia in Touch można tylko wróżyć z fusów.Ytzeba jechać i wybadać

Pzdr.

PostNapisane: 27.07.2018, 13:36 

Żeby nie zakładać kolejnego wątku - https://www.olx.pl/oferta/pilne-porsche ... c51a2b4947

Może ten egzemplarz już ktoś oglądał? Czy 210 tys to dużo dla tego silnika - jaka jest jego żywotność? Generalnie Waszym zdaniem w budżecie 50-60tys. lepiej kupić 986, czy może już 987? Zapewne temat rzeka, ale generalnie, która z edycji jest mniej problematyczna, trwalsza?

PostNapisane: 27.07.2018, 13:51 

987 w cenie do 60 tyś. To albo duży przebieg albo po dzwonie .To i to jest problemem.Do 60 tyś. 986 można znaleźć już wersję S w dobrym stanie technicznym.

Pzdr.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]