Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 13:03 

Wtrącę swoje 3 grosze jako posiadacz kabrioletów. Nic nie daje takiego funu jak jazda bez dachu w ciepły letni wieczór (jak dla mnie) Można sobie na przykład patrzeć w gwiazdy jadąc na romantyczną przejażdżkę z fajną dziewczyną. Czujesz kontakt z otaczającym światem, jakbyś jechał na motorze bez kasku, w zamkniętej budzie można sobie popatrzeć w podsufitkę, ewentualnie szyberszparę, a potem oczywiście zaprosić dziewczynę na tor... ;)
Dodatkowo fakt, że tych ciepłych dni/wieczorów w ciągu roku jest niewiele podsyca tylko wyczekiwanie na te chwile... Po sezonie hardtop i tyle.
Wcześniej jeździłem motocyklami, po zakupie aut bez dachu już nawet nie wsiadam na motor, cabrio daje dodatkowe doznania których coupe nie daje. Zdarzało mi się nawet jeździć bez dachu przy temp. -3C w czapce pilotce ze skóry i goglach :) Tak dla jaj z fantazji, miny mijanych przeze mnie ludzi były bezcenne :) ale to był już lekki hardcore hahaha
Pozdrawiam

Zobacz profil YIM  
 Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 15:13 

Gamera napisał(a):
fulnek napisał(a):
....uważaj Gamera, oba bite!!!
:lol: :lol: :lol:
, ale czy ty sie jakoś właściwie ocknąłeś w tym temacie, przeczytaj dobrze o czym jest temat , ale gdzie "bite" nowe w salonie Porsche "bite" ?

Czytam dokładnie, ponieważ pracuje w ubezpieczeniach to wiem ile nowych aut jest przynajmniej częściowo lakierowanych ( uszkodzenia male i duze w transporcie) a po dzwonach tez są...
Sugeruję zapytać o bezwypadkowosc, przecież jestes wyczulony wyjątkowo na tym punkcie.... :lol: :lol: :wink:

No i nie wiem czy wiesz ale wszystkie Porsche do Polski sprowadza Matschke ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 15:26 

fulnek napisał(a):
Gamera napisał(a):
fulnek napisał(a):
, ale czy ty sie jakoś właściwie ocknąłeś w tym temacie, przeczytaj dobrze o czym jest temat , ale gdzie "bite" nowe w salonie Porsche "bite" ?

Czytam dokładnie, ponieważ pracuje w ubezpieczeniach to wiem ile nowych aut jest przynajmniej częściowo lakierowanych ( uszkodzenia male i duze w transporcie) a po dzwonach tez są...
Sugeruję zapytać o bezwypadkowosc, przecież jestes wyczulony wyjątkowo na tym punkcie.... :lol: :lol: :wink:

No i nie wiem czy wiesz ale wszystkie Porsche do Polski sprowadza Matschke ;-)

po co zasmiecasz temat ?, czytaj ze zrozumieniem bedzie Ci łatwiej , to nie jest temat o historii powypadkowej samochodow w polsce, ani o upodobaniu do importu rozbitych aut przez twojego kolege

Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 17:22 

Nr klubowicza: 164
fulnek napisał(a):

I sprowadzone z Niemiec... Podejrzana sprawa!

Gamera, Stasiu, Zdzisu czy jak ci tam, proponuje zamiast tych złomów odrobić lekcje i wyjść pobiegać na dworze z kolegami. Tylko ubierz sie ciepło!

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 22:13 

Jasmin napisał(a):
fulnek napisał(a):

I sprowadzone z Niemiec... Podejrzana sprawa!

Gamera, Stasiu, Zdzisu czy jak ci tam, proponuje zamiast tych złomów odrobić lekcje i wyjść pobiegać na dworze z kolegami. Tylko ubierz sie ciepło!

przepraszam ale czy nie zrozumialeś rownież tematu ?

Tytuł:
PostNapisane: 7.12.2012, 22:26 

Chyba tez nie zrozumialem tematu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]