Witam wszystkich na forum i pozdrawiam . Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia i b. zaciekawiła mnie S -ka z 2005 . http://otomoto.pl/porsche-911-s-380km-c ... 84103.html Zadzwoniłem do gościa i powiedział mi że chce na rękę 169 koła i ani gronia mniej. Co lepsze powiedział mi ze od poniedziałku cena wzrasta o 25 000 zł bo zmienia przedni zderzak na RS i progi i coś jeszcze. Czyli de fakto będzie chciał ok. 204 000 zł. Jestem zdecydowanym klientem , ponieważ nie posiadam 911 od dokładnie lutego b. roku. i b. mi tego brakuje, ale jeżeli gość mówi mi że cena będzie wyższa o bagatela 25 000 zł. to chyba musi byc b. wyjątkowy model i ten zderzak i progi i coś jeszcze muszą być moim zdaniem pozłacane z dodatkiem szmaragdu i srebra. Pierwszy raz spotkałem się zgościem który zwiększa cenę tylko o 25 000 koła. Ale niestety dobre Porsche musi kosztować. To nie są tanie rzeczy.
Nr klubowicza: 164
Porka1 nie jesteś tu nowy wiec trochę realizmu:
Mapa silnika na 380KM? nie wierze w taki chi tuning.
Jest power kit który daje 381 koni ale to nie polega na zmianie mapy.
Dopytaj sie o szczegóły.
Sport chrono plus: ta opcja jest ale w 997 po lifcie.
Nie jestem pewny czy coś takiego było w 2005 roku. Sport chrono owszem.
Webasto? Nie wiedziałem ze montuja do 911 ?
Natychmiast bym to wyrzucił gdyby tak było. Po co to? Ile to waży?
Gdzie jest drugi akumulator? Webasto na paliwo 98? Może i to sie robi tylko po co w takim aucie.
Dla mnie w tym ogłoszeniu jest za dużo picu.