Kubuś72 napisał(a):
Do upgrade potrzebujesz dwie płytki, plus najnowsza płyta z mapą z 2012/13.
Poszukaj ofert w sieci, koszt około 300 zł, dla przykładu masz ofertę z Allegro
http://allegro.pl/porsche-cayenne-911-9 ... 71558.htmlJa w swojej 911 musiałem jeszcze reinstalować system i w sumie miałem 4 płytki softu i mapę, zapłaciłem 400 zł, płytki były oryginalne z Niemiec, kupione na Allegro.
Szału z navi nie ma, ale zawsze będziesz miał lepsze samopoczucie
W PCK u Lellka chcieli za komplet płyt 1100 zł.
spodziewam sie ze szalu nie bedzie za to trafiles w samo sedno chyba chodzi glownie o samopoczucie i to zeby po prostu dzialalo
oferte z allegro widzialem-sprobuje podzwonie
natomiast co do samego upgrade, z tego co udalo mi sie ustalic na gpsunderground.com moja wersja PCM to chyba 2.1 level A (reki bym sobie nie dal za to uciac
) a do dzialania navi z 2012r potrzebny jest upgrade do level b lub level c
zeby to zrobic potrzebne sa te wlasnie plytki o ktorych wspomniales i teraz dalej idac za ciosem znalazlem informacje ze w paczce map do nawigacji na 2009 byla specjalnie dedykowana plyta do cayenne. Natomiast w tej z 2012r juz taka dedykowana plyta nie byla dolaczana. Jednak jakies plyty do upgrade softu i navi sa.
Pelno jest w necie linkow do upgrade w boxerze wlasnie z 2012r i teraz moje pytanie czy stosujac wlasnie te plyty cd z boxera do upgrade softu bede tez w stanie zrobic upgrade w cayenne?
Zeby sprawdzic dzialanie samej navi czy ktos posiada i moglby sie podzielic obrazem plyty navi z cayenna na rok 2005 lub 2006?