w styczniu odebrałem moje Cayenne Coupé E-Hybrid PE i jestem bardzo zadowolony z auta, tylko jedno mi nie daje spokoju. Otóż przez restrykcje wyleciały mi całkowicie matryce - z konfiguracji i nie można było ich domówić. Zatem mam standardowe LED'y i pytanie czy można kupić osobno matryce i je doposażyć przez Porsche Centrum? Jest to technicznie możliwe?
Technicznie możliwe, ale fizycznie niewykonalne, brak tych lamp nawet do zamówienie do aut z fabrycznie matrycami; problem dotyczy też Panamery i jego brak rozwiązania podobny. Z uwagi na czekjący lift, do jego momentu braku nie uzupełnią.
Hey, męczyłem ten temat z kilkoma ASO w naszym kraju, niestety na obecną chwilę jedynie co można zrobić to ledy pdls wymienić na przyciemniane ledy pdls. Ja również utknąłem na tych światłach ledowych i mimo, że znalazłem oryginalne matrycowe do kupienia i mam chętnego speca, który to jest w stanie zrobić to świadomość utraty gwarancji studzi mój zapał i czekam na możliwość przez ASO lub na koniec gwarancji jeszcze kilka lat....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum