Cayman S z AutoReduty to auto naszego łubudubu prezesa
Zadbane i bez wad.
Ten drugi to ładnie wyposazony model ale ktoś wciska kit jesli chodzi o moc silnika! (dlaczego oni to robią?)
Przy okazji też nie słyszałem o opcji "POWER" w Porsche. System utwardzania zawieszenia nazywa się PASM. Po przyciskach widac, że auto to ma.
W opcji w tych autach jest też pakiet sport (i chrono) - ten model też to ma.
Ale nie podnosi on mocy w żaden sposób tylko zmienia nieco charakterystykę wydechu i reakcję silnika na pedał gazu. W instukcji znajdziesz dokładny wykres opisujący to co się dzieje. Trochę szybciej silnik dostaje wyższy moment obrotowy ale w żaden sposób nie ulega on podwyższeniu jeśli chodzi o wartość max! Overboost mają wersje 911 turbo.
Kolejna bujda to 'oryginalne menu komputera w języku polskim'! Nie ma takiej opcji i nawet widać to na jednym ze zdjęć - tam gdzie widać deskę rozdzielczą wyświetlany jest komunikat komputera w języku ANGIELSKIM!!!
Idziemy dalej: w boxster, cayman, 911 - NIE MA klimatyzacji dwustrefowej! O ile pamiętam, nie ma tez klimatyzowanego schowka - ale taki szczegół mogłem pominąć...
Szyberdach - na zdjęciu widac, ze auto nie ma szyberdachu.
I jeszcze elektrycznie sterowane położenie kierownicy - ja tego nie miałem ale na zdjęciu też raczej nie widać przycisków tego sterowania. Chyba że są z prawej strony. Ale to już drobiazgi. Bez tego auto też jeżdzi i regulacja jest wygodna.
Jakiś totalny picer sprzedaje to auto.
Ale obejrzyj je, może warto. Żeby jednak się nie okazało, że jest więcej niespodzianek w nim.
Potarguj się może lepiej o Caymana z Autoreduty bo to chyba jednak pewniejszy zakup i tam raczej nikt picu ci wstawiał nie będzie.