Romcio napisał(a):
Zgadzam się z kolegą że sprzęgło i rozrząd do sprawdzenia.Ale to że w 20 letnim aucie jest wymieniona tylna szybka to zaleta a nie wada.Te szybki nie miały dużej trwałości.Dodatkowy hardtop też swoje kosztuje.Tablica zamontowana trochę niżej to taka wielka wada
U mnie kontrolka poduszek zaświeciła się gdy ruszyłem kostką pod siedzeniem i nie miałem odłączonego aku,przez jakiś czas tak jeżdziłem bo nie było gdzie skasować błędu.Trochę demonizujesz że kontrolka to tanio nie będzie,po prostu weryfikacja u diagnosty i tyle.HEJ
Kolego Romcio, podpięcie pod komputer i skasowanie błędu też kosztuje, jak sam przyznałeś jeździłeś bo nie miałeś gdzie skasować
w przypadku tego auta widać i rozrzutność i oszczędności. Po co im na boga Hardtop za 3k jak "Zimą nie eksploatowane"
. Dla mnie brak oryginalnego mocowania przedniej tablicy to też wada, najprawdopodobniej zderzak przedni jest przedziurawiony w celu lepszego zamocowania. Zgadzam się tylna szybka to zaleta lecz są one cieńsze i bardziej elastyczne niż oryginał ciekawe jak z żywotnością ?