Nie wiem czemu ale na innym poziomie abstrakcji widzę pewne podobieństwo - tam 4S, która nie jest 4S - tutaj 959 RSR, które nie jest 959 (a 930 i kawałkiem pociętej 959 )
Widzę że spodobał Ci się kolor Jeśli wszystko jest z nim ok to cena w porządku. USA więc koniecznie VIN i sprawdź jak wyglądał przed importem. Może też być go ciężej (czytaj pewnie taniej) sprzedać, wydaje mi się że nadal tak mamy z samochodami ze stanów.
Widzę że spodobał Ci się kolor Jeśli wszystko jest z nim ok to cena w porządku. USA więc koniecznie VIN i sprawdź jak wyglądał przed importem. Może też być go ciężej (czytaj pewnie taniej) sprzedać, wydaje mi się że nadal tak mamy z samochodami ze stanów.
Podpowiecie coś na poniższy temat - wiadomo, że anglik po przekładce to niczyje marzenie, ale może coś więcej ktoś wie. Zdaje się, że przedni spojler od innego modelu na pierwszy rzut oka.
Cześć, znacie ten samochód? USA, miał uszkodzone zawieszenie prawego przedniego koła. ( wymieniona kolumna, błotnik, zderzak) Podobno naprawiany był w PorschePana.
Podpowiecie coś na poniższy temat - wiadomo, że anglik po przekładce to niczyje marzenie, ale może coś więcej ktoś wie. Zdaje się, że przedni spojler od innego modelu na pierwszy rzut oka.
Zdezak wg mnie ok. U mnie chyba jest identyczny. Cena tez przyzwoita, zalezy do czego kto chce. Ja bym po przekladce nie chcial, choc nie potrafie wskazac dlaczego.
Jeszcze nie, miałem już chętnego z niemiec ale kontakt się urwał. Mam nadzieję że odezwie się po kryzysie Ale planuję powoli wyjazd do Norwegii jak to szaleństwo się skończy i chyba wolałbym Boxem więc narazie mi się nie chce sprzedawać za mocno
@ Jimmy1 Jeszcze zwróć uwagę na: -wg mnie fatalnie układa się szyba w dachu tylna -źle układa się dach przy drzwiach (widać że wystaje ta "fiszbina") -czyżby tylne lampy ciemniejsz eniż oryginał? -nie jestem specjalstą od roczników ale Ska w tym roczniku chyba powinna mieć mniej niż 260 KM. -ten przedni zdeżak, kurde przecież za tym brakującym wlotem powinna być chyba chłodnica oleju? To co, zasłonili ją i nie chłodzi? -Generalnie to auto wygląda na grzebane w każdym możliwym miejscu (przekładka, ciemniejsze tylne lampy, zmieniony zderzak z przodu, silnik o nie tej mocy, felgi polakierowane na jakiś dziwny szary)