Arekk napisał(a):
Być może jestem za mały i mało widziałem , każdy ma przecież inny poziom bariery psychologicznej na wyłożenie w ciemno kasy. Sprzedałem kilka 911 tutaj w kraju ale nie spotkałem się jeszcze z tak lajtowym podejściem do pieniądza.
Nie wiem o co ci chodzi i czemu sie kolego uwziąles na kazdy moj wpis aby go trollować.
To nie jest panel o twoich odczuciach dlaczego sie uważasz za "małego".
To zwykle ogloszenie że jest fajne auto do kupienia.
Jezeli ci przeszkadza ze jest zakurzone albo, że ktoś nie zmienił oleju na czas, jak w twoim poprzednim komentarzu, to jest mi przykro, ze ta ruina nie spełniła twoich oczekiwań.
Ale to najzwyczajniej nie jest auto dla ciebie. I ja to przeżyje.
Tak jak ja nie oceniam zakupu 992 albo 718 bo sie nie znam i nie jestem zainteresowany.
Nie wiem czemu mialbym sie pastwic nad jakimś Caymanen z Olsztyna bo niepodoba mi sie jego opis albo własciciel albo nie wiem co..
Nie jesteś zainteresowany, ale oceniasz "wykladanie w ciemno kasy" albo "lajtowym podejściu do pieniądza" kupujac 911.
Może przenies swoje frustracje do dzialow gdzie koledzy rozmawiaja o zakupach GT za miliony albo jakiego wybrają Rolexa..
Dlaczego przeszkadza ci staruszek stojący w stodole za cene Passata FSI z klimą?