Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8.04.2011, 10:48 

Zdj. 3

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł:
PostNapisane: 9.04.2011, 9:33 

A więc tak, bity, sprowadzony ze Stanów, robiony w PL, ale nie w serwisie. Ktoś, kto go robił przyjeżdżał jedynie do serwisu, podpinał pod komputer, sprawdzał czy są błędy i jechał naprawiać. Taka sytuacja powtarzała się trzy lub cztery razy (podjeżdżał, sprawdzał, odjeżdżał).
W 2009 roku był na kontroli, kilka podstawowych rzeczy wymieniono (olej, klocki, coś tam jeszcze drobnego). Do naprawy - wyciekający płyn z wału - nie zrobiono tego do dzisiaj, właściciel twierdzi, że nie ma wycieku, jedynie delikatnie był mokry, stąd taki wpis w serwisie.
Była sugestia również, aby sprawdzić zbieżność auta.

To tyle, ja go nie będę kupował.

Serwisant natomiast polecił mi inne Porsche, twierdzi, że jest w bdb stanie, jest to to drugie Porsche, które Wam pokazywałem stylizowane na gt3. Z jego informacji wynika, że egzemplarz mimo tego, że kiedyś delikatnie przerysowany, jest w dobrym stanie technicznym.

Czy ktoś wobec tego mógłby mi pomóc raz jeszcze w ocenie tego samochodu?
http://moto.allegro.pl/prawdopodobnie-n ... 12422.html
oraz
http://otomoto.pl/porsche-911-pakiet-st ... 00178.html

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 9.04.2011, 11:09 

nie wiem,może się mylę ale według mnie porsche powinno być w oryginale.Wtedy jest ten cały smak a tak to widać druciarstwo.

dziwię się że poważny serwisant mówi o przecierce gdy wystrzeliły poduchy. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9.04.2011, 20:55 

Witam,

źle to napisałem, o tym, że był niegroźnie uszkodzony dowiedziałem się od sprzedawcy, natomiast serwisant wskazał tylko, że auto jest w bardzo dobrym stanie technicznym :)
O historii - nic mi nie mówił, nawet jej nie sprawdzał, po prostu pamiętał, że był taki samochód w serwisie i że nie trzeba w niego ładować na chwilę obecną pieniędzy.

PostNapisane: 10.04.2011, 20:33 

Mecenas napisał(a):
A więc tak, bity, sprowadzony ze Stanów, robiony w PL, ale nie w serwisie. Ktoś, kto go robił przyjeżdżał jedynie do serwisu, podpinał pod komputer, sprawdzał czy są błędy i jechał naprawiać. Taka sytuacja powtarzała się trzy lub cztery razy (podjeżdżał, sprawdzał, odjeżdżał).
W 2009 roku był na kontroli, kilka podstawowych rzeczy wymieniono (olej, klocki, coś tam jeszcze drobnego). Do naprawy - wyciekający płyn z wału - nie zrobiono tego do dzisiaj, właściciel twierdzi, że nie ma wycieku, jedynie delikatnie był mokry, stąd taki wpis w serwisie.
Była sugestia również, aby sprawdzić zbieżność auta.

To tyle, ja go nie będę kupował.

Serwisant natomiast polecił mi inne Porsche, twierdzi, że jest w bdb stanie, jest to to drugie Porsche, które Wam pokazywałem stylizowane na gt3. Z jego informacji wynika, że egzemplarz mimo tego, że kiedyś delikatnie przerysowany, jest w dobrym stanie technicznym.

Czy ktoś wobec tego mógłby mi pomóc raz jeszcze w ocenie tego samochodu?
http://moto.allegro.pl/prawdopodobnie-n ... 12422.html
oraz
http://otomoto.pl/porsche-911-pakiet-st ... 00178.html

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10.04.2011, 20:59 

Dziękuję :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]