Witam kolega poprosil mnie o pomoc w zorganizowanej akcji:
"Potrzebne jest czarne porsche 930/964/965 coupe. Ale od poczatku, jestem posiadaczem Nissana Fairlady Z(datsun 240z) z 73r. Moje auto jest idealna kopia z japonskiejgo kultowego filmu motoryzacyjnego. W tym filmie glownym motywem sa wyscigi na obwodnicy tokyo miedzy nissanem a czarnym porsche. Jest pomysl zeby zrobic cos takiego w polskich warunkach w realu. Profesjonlne studio robiace relacje z rajdow dla tvp i tvn turbo ma sie tym zajac. Link do openingu z anime "
jesli ktos jest posiadaczem takiego wozu i ma czas to zapraszam
Śliczny ten Datsun. Jeśli się nikt nie zgłosi z wiatrakiem to mogę zaproponować również czarne, ale trochę nowsze 996 c4s. Pod koniec tygodnia Szajny skończą go dopieszczać więc będzie się dobrze prezentował
Bez urazy Adam ale nawet jakby to było 996 c4s + paket chrono sport stop to i tak jest to dalej plastik który niewiele ma wspólnego z modelami które opisał cichy