Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Czy Singer robi dobrą robotę?
Tak 100%  100%  [ 3 ]
Nie 0%  0%  [ 0 ]
Prawie 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Cześć!
PostNapisane: 4.03.2021, 20:12 

Cześć wszystkim,

Zakochałem się w Porsche 964 i chciałbym takowe zdobyć. Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tym modelu, z punktu widzenia nabywcy, właściciela czy serwisanta.

Sporo interesuję się motoryzacją, ale z Porsche miałem niewiele do czynienia i chciałbym się w nim rozkochać trochę bardziej. Jeśli macie namiar na ciekawą książkę o tej marce/modelu - dajcie znać.

Chciałbym się też dowiedzieć gdzie najlepiej szukać ofert sprzedaży takich unikatowych perełek.

A w szczególności będę wam wdzięczny za namiary na źródła części zamiennych, specyfikacje techniczne, poradniki i procedury serwisowe.

Trochę mi głupio, że przedstawiłem się, praktycznie rzecz biorąc - samymi oczekiwaniami. Na swoją obronę dodam, że w przyszłości, dzielenie się wiedzą o tak wspaniałym dziele ludzkich rąk sprawi mi równie wiele przyjemności, co jazda w letni ciepły wieczór Porsche 991 z przełomu lat 80 i 90 dwudziestego wieku - lat mojej jakże beztroskiej młodości.

EDIT: Niejako na obronę podzielę się linkiem do kanału na którym gość ciekawie opowiada o przygodach z silnikiem, ale na moje amatorskie oko chodzi tu o serię G.
https://www.youtube.com/c/kavs911

A tu w nieco lżejszej formie:
https://www.youtube.com/watch?v=IfaECePcgnQ

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]