Bardzo chętnie wezmę udział w takich spotkaniach bo mam milion pytań 🤣 W sumie to mam pomysł na wyjazd do Toskanii pociągiem kuszetka z Wiednia do Livirno - prosiak na wagonie Kiedyś taki Trip sobie zrobiliśmy na motkach Za chwile pewnie tez dopisze się tu mój koleszka bo właśnie odebrał nowego Cayman T I na początku mam pytanko Czy gdzieś znajdę co powinno się robić przy określonych przebiegach bo fura ma 100k, jest z us i tak naprawdę ciężko stwierdzić co było robione na bieżąco Przetrzepałem na carfax ale w sumie tam mało piszą przy kolejnych serwisach albo mało było robione 😞 Chciałbym tez dowiedzieć się jakie używać oleje w poszczególnych podzespołach, klocki, płyny i inne części eksploatacyjne I gdzie serwisować poza aso w Łodzi ? Na wtorek jestem umówiony na klocki tył na Ptasiej bo w sumie to tylko o tym serwisie słyszałem Dzięki za pomoc i dzięki za przyjecie do grupy