Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Czesci do 993
PostNapisane: 13.12.2015, 15:14 
Witam !
Wkoncu nadszedł ten dzien i moje marzenie sie spelnilo !!!! :D Zostalem szczesliwym posiadaczem 993 coupe z 1994 roku ! Samochod od 12 lat stal u mechanika ktory mial go naprawiac po kolizji , niestety wlasciciel zwlekal z dostarczaniem czesci :( ! Dzis samochod jest u mojego blacharza i dlatego moja prosba do wszystkich ktorzy moga mi pomoc w zdobyciu potrzebnych czesci ! Obecnie poszukuje czesci blacharskie jak np blotniki , pas przedni , airbag pasazera , airbag kierowcy ( niebieski) . Jesli ktos wie lub ma takie czesci prosze o wiadomosc na pw ! DZIEKUJE ZA POMOC !!!!

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 13.12.2015, 20:45 

Widziałem autko na allegro - niezłe wyzwanie, trzymam kciuki!

Z używanymi częściami może być ciężko - większość 993 stoi w garażach, trudno więc o "dawców".

PostNapisane: 13.12.2015, 21:28 
Zgadza sie , niezle wyzwanie zwarzywszy na fakt ze samochod stal ponad 12 lat nienaprawiany !! Mam nadzieje ze uda mi sie ogarnac wszystkie czesci oraz nie bedzie zbyt wielu czesci "brakowało" . Docelowo chce odrestaurowac kompletnie te "zabke" i nie przewiduje jej sprzedawac , no chyba ze znajde Carera4 w manualu :) :) ale chyba mi to nie grozi ! Dlatego jeszcze raz bede niezmiernie wdzieczny jesli pomozecie mi w znalezieniu czesci , aby po skonczeniu moc sie pokazac na zlocie fanow Porsche !!! Pozdrawiam !

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]