Mario jak zobaczysz jak przerabiaja przystanek autobusowy na 997 to wtedy bedziesz mogl powiedziec ze maj fach w reku . 996 na 997 kazdy potrafi A tak na powaznie to raczej drodzy sa.
z tego co mi wiadomo to moj prosiaczek zaniem do mnie trafil byl tam "serwisowany" i zyje;d co do cen to jak dzwonilem o wymiane filtrow do boxstera to
powietrze 160 blaszek
paliwo 173filtr olejowy 80 + olej 540
pylkowy 170
(nie wiem czy sa to ceny liczone z wymiana) najlepiej w necie poszukac nr zadzwonic powiedziec co chcesz zrobic to Ci powinni odrazu podac cene:)
z tego co mi wiadomo to moj prosiaczek zaniem do mnie trafil byl tam "serwisowany" i zyje;d co do cen to jak dzwonilem o wymiane filtrow do boxstera to powietrze 160 blaszek paliwo 173filtr olejowy 80 + olej 540 pylkowy 170 (nie wiem czy sa to ceny liczone z wymiana) najlepiej w necie poszukac nr zadzwonic powiedziec co chcesz zrobic to Ci powinni odrazu podac cene:)