Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 0:34 

Nie pasuje mi kolor, sleberko nie robi takiego wrażenia jak czarny czy czerwony no i troche zniszczony srodek...

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 9:46 

Panowie dorzucę swoje kilka groszy do tej dyskusji bo podobnie jak Wy poszukuję tej "idealnej" 911 już od dłuższego czasu. Ja osobiście preferuję cabrio-nie jest dla mnie ważne czy będzie to zwykła carrera czy S. Natomiast to o czym piszecie-malowane zderzaki, tapicerki ze śladami zużycia, średnio odpowiadający kolor-ja bym się tym aż tak nie zniechęcał bo takiej idealnej możemy nigdy nie trafić! Aby mieć tą idealną to najlepiej wyłożyć 700k i kupić nówkę we własnej, wymarzonej konfiguracji. Wydaje mi się, że jeżeli auto jest technicznie w dobrej kondycji, ma pewną historię serwisową i gwarancję bezwypadkowości to takie szczegóły jak regeneracja tapicerki, oklejanie auta żeby zmienić kolor czy inne drobiazgi nie będą miały absolutnie żadnego wpływu na radość i frajdę z użytkowania auta. Ja przynajmniej szukam takiego samochodu, który że będzie moim 2gim autem i którymś w domu to będzie jednak użytkowany codziennie...Po co mi samochochód, który stoi w garażu i się kurzy :?:
Wszystkim poszukującym (w tym sobie) życzę powodzenia :D

Maciej

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 10:33 

M911 napisał(a):

Ja go przez przypadek oglądałem pare dni temu bo stoi w salonie Mercedesa w Sosnowcu, wizualnie jak na 10latka wygląda dobrze, moim zdaniem nic tam we wnętrzu nie jest zniszczone, chyba że ktoś oczekuje, że auto przez 10 lat stało w garażu i będzie miało folię na fotelach.. Więc jedynie technicznie pozostaje sprawdzić.

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 11:10 

Panowie auto ma 10 lat, sa slady zuzycia, ale bez dramatu, kolorek jest jednak wazna sprawa, oklejenie to nie to samo...
Jezeli komus pasuje kolorystycznie to auto godne polecenia i sprawdzenie...

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 13:28 

Powiem wam szczerze że bym je wziął gdyby miał sport chrono, taki mały dodatek a jednak robi dużą różnicę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 13:41 

s-t ,
Podjadę w sobotę do salonu i wieczorem zdam relację , mam w końcu blisko :) Chcesz jakieś dokładniejsze zdjęcia spasowania elementów czy środka albo książki serwisowej ?

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 14:18 

Marek 991
Jezeli mozesz rzuc okiem czy fura warta uwagi, ja rowniez mieszkam niedaleko, jak fajna rusze d...;-)

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 19:55 

M911 napisał(a):
Powiem wam szczerze że bym je wziął gdyby miał sport chrono, taki mały dodatek a jednak robi dużą różnicę :lol:

Jak dla mnie ten szczegół też jest ważny i jest niezbędny jeżeli ma byc auto z tip-em.

A gdyby ktoś chciał jechać oglądać tą S-kę z PCK z cocoa środkiem to z tego co wiem jest już pozamiatane.

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 20:49 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
A na stronie dalej wisi... może ktoś wpłacił zaliczkę i organizuje resztę finansowania...? A może jest to ktoś z tych tu piszących?

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 21:38 

Wisi jeszcze, bo to w sumie sprawa z dzisiaj.Ktoś dogadał się bezpośrednio z właścicielem.Miałem jutro jechać pooglądać :( ze zorganizowanym finansowaniem gdyby co :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27.02.2014, 23:47 

s-t napisał(a):
Autko widzialem, optycznie zewnatrz i srodek ok, zadbane jak na rocznik, ksiazka serwisowa wiarygodna i zgodna z danymi w Porsche Lellek Katowice.
Przy przebiegu 52 tys km wymiana silnika na gwarancji.
W historii bez wiekszej buby...
Lakierniczo ok, poza prawym tylnym blotnikiem byl malowany...
Przed zakupem polecam kontakt z PC Warszawa...niestety oni psuja troche humor, ja rezygnuje z zakupu...

Jak to jest?? Czy PC Katowice nie ma tych samych informacji co PC Warszawa??
Czy przy sprawdzaniu samochodu trzeba sprawdzać go we wszystkich PC w kraju??

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2014, 0:54 

Hmmm tez tak myslalem, podobno centralny rejestr jest od niedawna, z tym autem akurat sprawa jest inna, serwisowany i kupiony byl w Katowicach u Lellka, a obecny wlasciciel przed zakupem sprawdzal go w PC w Wawie, a takimi inf sie podobno nie wymieniaja...

Tytuł:
PostNapisane: 6.04.2014, 3:50 

Uwaga auto z Oławy jest w innym ogłoszeniu...
http://otomoto.pl/porsche-911-911s-kraj ... 85173.html
komis jest szemrany sprzedaje tez caymana z zagadwowa historia, uwaga na nich...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]